banner

Trots op onze CEDEO erkenning!

  1. Nimo
  2. -
  3. Nieuws
  4. -
  5. Trots op onze CEDEO erkenning!

Het laatste nieuws

'Dit is één van de betere opleidingen die ik heb gevolgd, dankzij de goede opleider, de uitstekende verzorging, veel trainingsmateriaal en de hoge mate van interactiviteit.'

Elke 2 jaar voert CEDEO een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uit onder de opdrachtgevers van NIMO. In 2016  is het nieuwe onderzoek uitgevoerd. Het is voor NIMO erg leerzaam om te weten hoe klanten ons ervaren, hier kunnen wij alleen maar van groeien.

 

Het nieuwe rapport 2016

Afgelopen zomer is het nieuwste onderzoek uitgevoerd. Wij willen onze opdrachtgevers via deze weg hartelijk bedanken voor hun medewerking aan dit onderzoek!

Wij zijn erg tevreden met de resultaten, en vooral met de tevreden deelnemers! Ook vinden wij de ontvangen feedback heel prettig. NIMO wil de beste zijn in kwaliteit, hiervoor zijn onze opdrachtgevers ons klankbord.
Wilt u meer weten? Wij sturen u het rapport graag toe!


Cedeo

Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt. Cedeo bestaat sinds 1980 en is een initiatief van HR-managers bij de grootste bedrijven en instellingen van Nederland, gesteund door het ministerie van Economische Zaken. Directe aanleiding voor de oprichting was het nijpende gebrek aan inzicht in de kwaliteit van het aanbod aan bedrijfsopleidingen. Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoek uit onder inkopers van opleidingen en andere HR-diensten voor het bedrijfsleven, de overheid en de non-profitsector en certificeert op basis van de resultaten.

NIMO en Cedeo gaan lang terug. In 1996 ontving NIMO zijn eerste keurmerk voor open- en in-company trainingen. Sinds die tijd zijn er periodiek onderzoeken gedaan naar onze klanttevredenheid. Eerst om de 3 jaar, en tegenwoordig om de 2 jaar. NIMO ziet deze onderzoeken als een sterk onderdeel van het controleren en monitoren van de kwaliteit. Onze ambitie is 'niet de grootste, maar wel de beste te willen zijn'. En dat moet je steeds weer waarmaken, elke dag. De onderzoeken van Cedeo geven ons de kans te zien waar we het goed doen en onszelf steeds weer gericht te verbeteren.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training