Onze mensen

Plezier in ons dagelijks werk

 

Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van zowel de medewerker als de organisatie dat is waar onze mensen zich iedere dag voor inzetten. Iedereen levert vanuit zijn of haar kennis een bijdrage aan de leertrajecten die we voor onze klanten verzorgen. Als een team werken we nauw samen aan een gedeelde ambitie, als persoon maken we vanuit onze eigen expertise het verschil.

Trainers en consultants

Onze trainers werken vanuit hun passie voor het vak projectmanagement. Zij komen uit het werkveld zelf en zij kennen én herkennen de dynamiek van het speelveld waar de deelnemers aan de leertrajecten zich dagelijks in begeven. Dit maakt dat zij vanuit hun eigen ervaringen en kennis de deelnemers een spiegel kunnen voorhouden en op weg helpen bij een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

Onze consultants werken vanuit hun passie voor Learning & Development. Zij dragen vanuit een oprecht interesse in de organisatie en de mensen bij aan de impact die wij vanuit NIMO leveren aan de leertrajecten bij onze opdrachtgevers. Zij zorgen voor de verbinding tussen de strategische doelstellingen van de organisatie en de persoonlijke doelstellingen van de deelnemers. Ook vertalen zij een leervraag naar een opbouw en inhoud van een leertraject.

Simon-LinkedIn-Profielfoto-V2-250x250

Simon Uithol

COO

Passie voor projectmanagement?

“Aandacht voor persoonlijke vaardigheden, samen met onze partners het beste uit deelnemers halen, ze verrassen over hun eigen groeimogelijkheden. Dat is waar ik met plezier mijn bijdrage aan lever.”

– Bianca van Sommeren –

“Het leukste in mijn werk is om met mensen samen de zaken ook eens van een andere kant te bekijken. Relativeren en dan tot oplossingen komen. Heerlijk.”

– Jos Peek –

“Het leuke van trainingen en begeleidingen op basis van IPMA vind ik dat je mensen vaker in hun loopbaan ziet, en dat je hen ziet groeien, hopelijk allemaal tot het B of A niveau.”

– Wil Hendrickx –

“In mijn trainingen staan humor en plezier centraal. Leren en groeien gaat het beste met een lach op het gezicht!”

– Gerben Woelders –

“Het creëren van een omgeving waar mensen hun talenten laten zien en ontwikkelen is waar het voor mij in de kern om draait; een organisatie groeit wanneer de mensen die er werken groeien.”

– Simon Uithol –

“Ik hou van de verhalen en ervaringen van mensen in en rondom projecten, om zo met en van elkaar te leren; samen resultaat leveren, met pittige uitdagingen en boven verwachting.”

– Bart Hoitink –

“Leren doe je samen: de deelnemers leren van mij en van elkaar, en ik leer van de deelnemers. Zo groeien we, persoonlijk en inhoudelijk, in het mooie vak van projectmanagement.”

– Marlien Vos –

“Ik ben trots op het feit dat ik mensen mag helpen om hun competenties en vaardigheden te ontwikkelen, wat tot meer succes en voldoening op hun werk leidt.”

– Roos de Hart –

“Samen met onze partners komen tot effectieve en succesvolle leeroplossingen met een vertaling naar de praktijk, daar krijg ik energie van.”

– Angelique van Dijk –

Associate trainers en trainingsacteurs

Onze associate trainers en trainingsacteurs hebben zich verbonden met NIMO vanuit een gedeelde passie voor het vak van projectmanagement, het verder delen van hun kennis en verschillende projectmanagementmethodieken en best practices in Nederland én internationaal op de kaart te zetten. Zij hebben plezier in het werken met mensen en het kunnen bijdragen aan de groei die deelnemers doormaken tijdens en na een training, opleiding, begeleiding of coaching.

“Deelnemers die groei doormaken tijdens en na de opleiding maken mij trots. Ik sta altijd open voor nieuwe benaderingen en omarm nieuwe mogelijkheden.”

– Ronald Verheijden –

“De meeste energie krijg ik met dialoog en het uitwisselen van inzichten met anderen, aan de hand van praktijkvoorbeelden van andere organisaties en nieuwe invalshoeken”.

– Tanja Haringa –

“Ik heb veel interesse voor hoe mensen zich persoonlijk en professioneel ontwikkelen. Mijn kennis en ervaring pas ik toe in het trainen en coachen van projectprofessionals.”

– Jivan Schuurmans –

“Ik wil anderen graag ook inspireren, omdat ikzelf geïnspireerd ben door het leren en ontwikkelen van mensen en organisaties.”

– Hans Fredriksz –

“Ik hou van bewustwordingsprocessen. Als ik kan bijdragen aan groeien en genieten tegelijk als professional, dan gaat mijn hart daar sneller van kloppen.”

– Paula Wormgoor –

“Ik vind het belangrijk dat theorie altijd ten dienste staat van de praktijk, dat maakt een training waardevol en biedt deelnemers echt iets waar ze wat mee kunnen in de dagelijkse praktijk.”

– Jan Dirk Hogendoorn –

“Ik geniet er van als ik deelnemers inzicht kan geven in hun eigen manier van communiceren en ze tot nadenken kan aanzetten over hun eigen gedrag.”

– Mike Straatman –

“Ik vind het erg leuk wanneer ik mensen heb kunnen inspireren om iets nieuws te proberen zodat het werk dat ze doen beter of gemakkelijker gaat.”

– Marijke Oosterveld –

“Ik geloof dat er in werk een ‘sweet spot’ is waar plezier en resultaat op een natuurlijke manier samen gaan. Mensen of teams begeleiden op de weg daarnaartoe vind ik erg leuk.”

– Rokus van ’t Riet –

“Met de theorie van projectmanagement én alles kennis in de groep samen ontdekken wat helpt om projecten goed en beter af te ronden. Dat is waar ik als trainer voor sta!”

– Natascha Leeuwenkuijl-

“Vaardigheden bijbrengen waardoor mensen beter verbinding maken met elkaar, daardoor beter gaan samenwerken en meer plezier in hun werk beleven, daar krijg ik energie van.”

– Peter Petter-

Learning Academy

Wij zorgen ervoor dat alle (internationale) leer- en ontwikkeltrajecten tot in de puntjes zijn verzorgd. In continue samenwerking met onze trainers, consultants en onze klanten zijn wij altijd betrokken bij de coördinatie. Vanaf de voorbereiding tot aan de evaluatie zorgen wij voor de planning, communicatie, administratie, beheer van onze online leeromgeving en monitoring van alle activiteiten die plaatsvinden. Dankzij een heldere communicatie en met zorgvuldigheid werken wij met korte lijnen én met aandacht voor de behoeften van de klant, individuele deelnemer en trainer.

“Een klantvriendelijke afhandeling is voor mij belangrijk en geven mij plezier in mijn werk. Dat doe ik samen met een mooi team waar ik met trots deel van uitmaak.”

– Mariska Budzelaar –

“Ik heb echt plezier in mijn werk als ik van een klant te horen krijg: wat fijn! Wat snel! Bedankt voor de snelle service! Bedankt voor het meedenken!”

– Marieke Schuurman –

“Zonder samenwerking groeit er niets, je hebt elkaar nodig om tot een goed resultaat te komen.”

– Jannie de Groot –

“Met elkaar tot resultaten komen, geloven in wat we doen, dat zijn elementen die mijn trots aanwakkeren en die ik bij NIMO ervaar.”

– Eveline Hardeman –

We zijn trots op ons team en beleven het meeste plezier wanneer wij door ons werk hebben bijgedragen aan (wederom) een succesvolle ervaring met NIMO.