Bouw, installatie, vastgoed en infra

NIMO – voor de bouw, installatie, vastgoed en infra sector

 

In de bouw zijn projecten vaak core business. Zeker in Nederland kenmerken deze projecten zich niet alleen door technische hoogstandjes, maar ook door uiteenlopende belangen, sterke afhankelijkheden, impact op de omgeving, bijzondere contractvormen en grote risico’s. Met gedreven mensen, die trots zijn op hun vak en door blijven gaan waar anderen zouden afhaken.

Dat vraagt veel van professioneel projectmanagement. Met focus op diverse aandachtsgebieden, zoals techniek, contract, omgeving, projectbeheersing en projectmanagement. Een goed samenspel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, samenwerkingsverbanden die moeten worden vormgegeven en relaties die tegen een stootje moeten kunnen bij tegenslag. Om uiteindelijk met gepaste trots een werk op te kunnen leveren.

 

NIMO kent de uitdagingen van de bouw, installatie, vastgoed en infrasector; we leren onze deelnemers een project vanuit de verschillende perspectieven te bekijken, een goed fundament neer te zetten. Om van hieruit met het team te bouwen aan een succesvol resultaat. Met stevige grip op de harde kant en de nodige flexibiliteit op de zachte kant.

Bianca-LinkedIn-Profielfoto-V2-250x250

Bianca van Sommeren

Senior Learning & Development consultant

Groei in projectmanagement?

Wij zijn trots op onze bijdrage voor o.a.: