Begeleiden en coachen

Wij begeleiden jou met plezier naar een persoonlijke certificering en coachen jou om te groeien in het vak van projectmanagement. Geef samen met een vakgenoot doelgericht vorm aan jouw veranderproces én ben meer bewust van jouw eigen mogelijkheden.

Begeleiden

Bij de voorbereiding op een praktijkassessment bieden wij een persoonlijke begeleiding en kijken we wat jouw leer- en verbeterpunten zijn. Begeleiden is altijd maatwerk. We helpen je bij het bepalen van welke doelen je wilt behalen. Door aandacht voor de competentie zelfreflectie en zelfmanagement vergroot je jouw zelfkennis en ontwikkel je meer vertrouwen in jouw eigen kunnen. Tijdens dit veranderproces ondersteunen wij je ook bij de praktische invulling van de projectdocumentatie voor het praktijkassessment.

 

Met onze aanpak zorg je ervoor dat je goed bent voorbereid, een kritische zelfreflectie doorleeft en hierdoor met zelfvertrouwen het praktijkassessment ingaat.

 

Bekijk onze begeleiding en bereid je voor op een IPMA praktijkassessment.

Coachen

Jouw veranderproces geef je vorm samen met een vakgenoot die jouw praktijk begrijpt en zelf heeft ervaren. Met coaching helpen wij je te groeien als projectmanager. We onderzoeken samen waar je in jouw projecten of waar je met jouw team tegenaan loopt. We helpen je om voor jouw persoonlijke vraagstuk een doel op te stellen en deze scherp te maken. We houden je daarbij een spiegel voor en dagen je uit om een stap te doen buiten je eigen comfortzone. Je ervaart hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten effectiever in kunt zetten en bent je meer bewust van je eigen mogelijkheden.

 

Ons uitgangspunt is het aangaan en opbouwen van een vertrouwensband. Wij coachen jou met warme aandacht en passie voor projectmanagement. Met onze aanpak kom je zelf tot inzicht en antwoorden, waardoor je in staat bent om jouw (team)doelen te behalen.

 

Bekijk onze coaching voor een verdieping op individueel- of teamniveau.

Een coach bij NIMO is ook een trainer op kennis, vaardigheden, houding en gedrag in het vak van projectmanagement. Tijdens het volgen van een NIMO-training leert de trainer jou en jouw persoonlijke leerdoelen al kennen. Door jou na afloop van de training ook te coachen geef je écht doelgericht vorm aan jouw veranderproces.

Bart-Hoitink-250x250

Bart Hoitink

CEO

Incompany

Wil je als organisatie de volwassenheid in projectmanagement vergroten en effectief de project performance verbeteren? Oriënteer je dan op onze dienstverlening waarmee we in de praktijk projectmanagement in organisaties ontwikkelen en cultuurverandering begeleiden. Onze diensten komen voort uit de keuze voor ons specialisme. Projecten en programma’s zijn dé manier om verbetering en vernieuwing te realiseren. Projectprofessionals en een uniforme projectmatige manier van werken zijn hiervoor in elke organisatie kritische succesfactoren.