Werken bij NIMO

Passie voor projectmanagement

 

NIMO en onze mensen kennen één grote passie: projectmanagement. Dit hebben we altijd met succes gedaan en dat blijven we in de toekomst vol ambitie doen.

NIMO als werkgever

Wij zijn trots op alle medewerkers en trots op wat we samen al met heel veel klanten hebben bereikt. NIMO bestaat 35 jaar en bestaat uit een vast team van trouwe medewerkers. Ook met onze associate medewerkers hebben we een jarenlange samenwerking.

 

Als medewerker bij NIMO krijg je al het vertrouwen in jouw eigen functioneren, waardoor je de verantwoordelijkheid die je krijgt ook goed op je kunt nemen. De ene keer als individu helemaal zelfstandig, de andere keer als team samen met de optimale bereidheid elkaar te helpen en te ondersteunen. We vinden het belangrijk dat de medewerkers zich op hun plek voelen. Dat doen we door een prettige sfeer te creëren en een goede onderlinge verstandhouding. Dit is de voedingsbodem voor onze eigen groei.

 

Door zelf te blijven groeien zijn we in staat om ook de mensen die bij onze klanten werken en hun organisatie met trots en plezier te laten groeien. Wij geloven dat ook projecten hierdoor gaan bloeien. Dat persoonlijke doelen en projectresultaten met meer succes worden behaald. Trots, plezier en groei zijn de kernwaarden waar NIMO voor staat.

Vacatures

 

Kom bij ons team en deel je passie voor projectmanagement. We zijn op zoek naar collega’s met ervaring in projectmanagement, leren en ontwikkelen.

Trainer projectmanagement

(Op dit moment is deze vacature niet beschikbaar.)

Haal jij als trainer plezier uit het voorhouden van een spiegel en het geven van nieuwe inzichten aan deelnemers om een uitdagende situatie effectief aan te pakken? Hoe trots ben je als een deelnemer vol enthousiasme aan jou vertelt over een lastige drempel te zijn gestapt en zijn persoonlijke leerdoelen bewust heeft toegepast in de dagelijkse praktijk?

Dankzij jouw bijdrage ben je voor deze deelnemer écht waardevol.

Bekijk hier onze vacature voor:

Learning & Development Consultant

Haal jij als L&D consultant energie uit het opzetten van online (marketing)campagnes om nieuwe klanten te bereiken? Hoe trots ben je als je hieruit een aanvraag haalt om een voorstel te schrijven voor een incompany programma op maat en je hierin de klant de beste leeroplossing adviseert?

Dankzij jouw advies en voorstel is de opdrachtgever overtuigd en enthousiast om met NIMO als partner de samenwerking aan te gaan.

Bekijk hier onze vacature voor:

Stage en afstuderen

NIMO wil ook een plaats bieden voor studenten als beginnend professional. Een warme organisatie waar je als student jezelf ontwikkelt en kennismaakt met het vak projectmanagement. Ons team van L&D consultants, trainers, coaches en coördinatoren nemen je graag mee in hun dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen. Je leert daardoor NIMO beter kennen. Je maakt kennis met alle rollen en bijbehorende werkzaamheden die wij in onze organisatie vervullen. Je krijgt inzicht in onze visie op leren en ontwikkelen en je oefent met vaardigheden die je in het werkveld nodig hebt. We dagen je ook uit om zelf over drempels te stappen. We geven je gerichte feedback om je te helpen en daarmee verder te groeien als professional.

 

Van waarde zijn

We kijken met een open blik naar kansen die zich voordoen. We hebben interesse in elkaar en hechten veel waarde aan een goede onderlinge connectie. Dit terwijl er vooral keihard gewerkt wordt aan wat er met zorg moet gebeuren en om verwachtingen bij onze opdrachtgevers waar te maken. Met jouw afstudeeronderzoek draag je écht bij aan onze organisatie. Het product dat je concreet oplevert, wordt opgepakt en ingezet in het werk dat we dagelijks doen.

 

Een meeloop- of afstudeerstage bij NIMO?

 

“Mijn afstudeerstage bij NIMO was een waardevolle ervaring. De begeleiding en ondersteuning waren uitstekend, waardoor ik mijn professionele vaardigheden kon ontwikkelen. Ik werkte aan een uitdagend project, was onderdeel van een positieve bedrijfscultuur en kreeg extra leermogelijkheden. De betrokkenheid van het management maakte dat ik mij als stagiair nuttig voelde.

 

Ik ben dankbaar voor deze waardevolle kans, aangezien het mij de mogelijkheid heeft geboden om mijn afstuderen in één keer succesvol af te ronden. Ik kan NIMO zonder twijfel aanbevelen voor een inspirerende en leerzame afstudeerstage.”

 

Nathalie Jansen – student Learning & Development in Organisations (Opleidingskunde)

Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)

 

“Zeker doen! Je werkt autonoom aan je opdrachten, waarbij je fijne begeleiding krijgt. De organisatie biedt veel mogelijkheden en geeft je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Mijn advies is: zorg dat je daar bij NIMO gebruik van maakt. Ik heb ook keihard gewerkt en ben in één keer met mijn afstudeerscriptie geslaagd.”

 

Rosalinde Otten – student Learning & Development in Organisations (Opleidingskunde)

Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)

 

Heb je interesse en plezier in het vakgebied L&D? Wil je specifiek in contact zijn met klanten, samen met collega’s meedenken om tot creatieve oplossingen te komen en dit vervolgens daadwerkelijk inzetten in een leer- en ontwikkeltraject? Neem contact met ons op over een stage of afstudeerplek bij NIMO.

 

NIMO werkt nauw samen met Studio L&D bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Simon-LinkedIn-Profielfoto-V2-250x250

Simon Uithol

COO

Passie voor projectmanagement?