IPMA hercertificering

Laat je ondersteunen door een ervaren IPMA coach

 

Het IPMA-certificaat op niveau C, B en A heeft een geldigheid van 5 jaar. Om voor hercertificering in aanmerking te komen moet u aantonen dat u nog steeds werkzaam bent in projecten, programma’s of portfolio’s op het betreffende niveau. U dient hiervoor ook referenties op te geven die kunnen worden benaderd. Bovendien moet u aantonen dat u zichzelf verder heeft ontwikkeld, en een bijdrage heeft geleverd aan professionalisering van project- programma- of portfoliomanagement van uw omgeving.

Doelgroep

Projectmanagers, programmamanagers en portfoliomanagers waarvan het IPMA niveau C, -B of -A certificaat in de komende 12 maanden verloopt of recent is verlopen (maximaal 6 tot 12 maanden).

 

Doel en opzet

Deze begeleiding helpt u om het hercertificeringsproces succesvol te doorlopen. Tevens staat u stil bij de professionele ontwikkeling die u in de afgelopen vijf jaar (on)bewust heeft doorgemaakt, en welke vervolgstappen u kunt maken voor de komende periode.

In een werksessie van een dagdeel nemen we samen met u en andere deelnemers alle documenten door die voor hercertificering moeten worden aangeleverd. Vervolgens gaat u aan de slag met het invullen van een aantal onderdelen in de ter beschikking gestelde templates. De trainer geeft u direct feedback voor verdere verbetering. Naast een goede start met ingevulde documenten, gaat u naar huis met instructies voor de vervolgstappen; vervolgens wordt u door de trainer verder begeleid via mailwisseling. Ook krijgt u praktische handvatten voor uw verdere professionele ontwikkeling.

 

Voorbereiding en tijdsbelasting

Ter voorbereiding kunt u de templates en invulinstructie downloaden. De totale tijdsbelasting inclusief de werksessie is 8 tot 16 uur.

 

Praktische informatie

Locatie NIMO.

Lead begeleider IPMA

Wil Hendrickx

juni 2024
Geen evenementen gevonden!

Heb je vragen?

Wil je met meerdere collega’s een training volgen? Kies dan voor incompany programma.

 

Ons team beschikt over ruime ervaring in projecten, op alle niveaus, in alle sectoren, in binnen- en buitenland.

juni 2024
Geen evenementen gevonden!