Onze opdrachtgevers

Trots op de impact bij onze partners

 

Wij werken in partnership met onze opdrachtgevers voor maximale impact van een traject op maat gericht op de professionalisering van projectmatig werken, projectmanagement en programmamanagement in de organisatie. We zijn er voor zowel een opleidingsvraag van één medewerker als voor een ontwikkelvraagstuk van een volledige doelgroep op junior, medior of senior niveau.

 

Wij hebben ruime ervaring met professionalisering in projectmanagement bij zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers bij grote organisaties, ook internationaal. Wij kennen de actualiteiten binnen het speelveld. Hierdoor kunnen wij ons goed verplaatsen in de context en fungeren als sparringpartner van de projectprofessionals.

Bouw, installatie, vastgoed en infra sector
In de bouw zijn projecten vaak core business. Zeker in Nederland kenmerken deze projecten zich niet alleen door technische hoogstandjes, maar ook door uiteenlopende belangen, sterke afhankelijkheden, impact op de omgeving, bijzondere contractvormen en grote risico’s. Met gedreven mensen, die trots zijn op hun vak en door blijven gaan waar anderen zouden afhaken.

Technische- en procesindustrie
De technische- en proces industrie is volop in beweging. Digitalisering en robotisering verhogen de efficiency nog verder en tegelijkertijd is samenwerking over de grenzen essentieel om tegemoet te komen aan de hoge eisen die klanten stellen. Een uniforme werkwijze en gemeenschappelijke taal in het doen van projecten kan de doorslag geven.

Maritieme industrie
De maritieme industrie kenmerkt zich door intensieve samenwerking in de hele keten, van tekenen van het contract tot aan een behouden vaart. Vaak gaat de aandacht vooral naar de techniek; deadlines en budgetten staan regelmatig zwaar onder druk. Een projectmatige aanpak en professioneel projectmanagement is daarom essentieel.

Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen
De Nederlandse overheid staat voor grote opgaven in de komende jaren. Alle aandachtsgebieden zoals economie, volksgezondheid, cultuur, infrastructuur, waterstaat, sociale zaken en veiligheid zijn enorm in beweging. Dat vraagt om duurzaam beleid dat kan worden vertaald in ambitieuze programma’s en projecten van uiteenlopende complexiteit.

Energie, duurzaamheid en klimaat
Het belang van een gezonde balans tussen energie, duurzaamheid en klimaat is  tot iedereen doorgedrongen. De energietransitie is in volle gang en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Klimaatdoelen vragen om drastische keuzes die vervolgens moeten worden doorgevoerd in de publieke en private sector. Langlopende programma’s en projecten met grote impact zijn dé manier om deze transitie voor elkaar te krijgen.

Zorg, onderwijs, cultuur en media
Als er een sector is waar veel gevergd wordt van de mensen dan is het wel zorg, onderwijs, cultuur en media. Mensen die met hart en ziel voor hun werk gaan en elke dag weer voor anderen klaar staan. Projecten zijn nodig om verbeteringen door te voeren en te blijven voldoen aan de steeds veeleisendere wet- en regelgeving en belangen van zorgverzekeraars en subsidieverstrekkers.

Zakelijke- en financiële dienstverlening
De zakelijke en financiële wereld is behoorlijk door elkaar geschud in de afgelopen jaren. Digitalisering, security, big data, samenwerken op afstand, internationalisering, krapte op de arbeidsmarkt. Steeds werken om een toppositie te behouden en met nog slimmere oplossingen te komen dan de concurrentie.

Bianca-LinkedIn-Profielfoto-V2-250x250

Bianca van Sommeren

Senior Learning & Development consultant

Groei in projectmanagement?

Wij zijn trots op onze bijdrage voor o.a.: