Onze organisatie

Groei in het vak van projectmanagement

 

Met onze missie en kernwaarden benadrukken wij onze drijfveren en wat wij in ons dagelijks werk willen betekenen voor onze opdrachtgevers. Onze visie inspireert ons om altijd nog die ene stap extra te zetten.

Missie en kernwaarden

Wij dragen bij aan succesvolle projecten waar mensen met trots en plezier in groeien. Dat is waar wij voor staan. We maken dit waar door ontwikkeling van de competenties van project professionals én door borging van de toepassing hiervan in de projectpraktijk. Wij geloven dat je als organisatie en als mens hierdoor groeit en succesvoller bent in het behalen van doelen en projectresultaten.

 

We leggen in ons werk de focus op drie kernwaarden. We vergroten hiermee de impact die we persoonlijk willen maken.

 

Trots:      Op ons team en de mooie resultaten die we samen met onze klanten bereiken.

Plezier:   In het werk dat we doen en de wijze waarop we succesvol leren, ontwikkelen en vernieuwen.

Groei:     Als professional in ons vak en als partner in het internationale vakgebied van projectmanagement.

Bart-Hoitink-250x250

Bart Hoitink

CEO

Heb je vragen?

Visie

Wij hebben ons doel bereikt wanneer het gewenste resultaat merkbaar is op alle niveaus: voor de persoon, het projectteam, de organisatie én de klant van onze opdrachtgever. Dat is waar wij voor gaan. We willen een positieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de project performance. Door vanuit ons enthousiasme leidinggevenden, directie en HR te betrekken, zorgen wij voor draagvlak en zijn we in staat om écht impact te maken.

 

“NIMO is hét instituut voor groei in het vak van projectmanagement”

Werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een creatieve aanpak waarmee we aansluiten bij de behoefte van onze opdrachtgevers. We werken aan een gedeelde ambitie en zijn gemotiveerd om samen het verschil te maken. We hanteren ook zelf een projectmatige manier van werken. Stapsgewijs ontwikkelen project professionals hun competenties en geven we vorm aan leren en trainen om gezamenlijke doelen te bereiken.