Technische- en procesindustrie

NIMO – voor de technische- en procesindustrie

 

De technische- en proces industrie is volop in beweging. Digitalisering en robotisering verhogen de efficiency nog verder en tegelijkertijd is samenwerking over de grenzen essentieel om tegemoet te komen aan de hoge eisen die klanten stellen. Een uniforme werkwijze en gemeenschappelijke taal in het doen van projecten kan de doorslag geven.

Van het doorvoeren van procesverbeteringen ‘terwijl de winkel open blijft’, het bouwen van nieuwe productielijnen tot aan grote stops en greenfield projecten. Deze uitdagingen vragen om een projectmatige aanpak en professioneel projectmanagement. Niet alleen een gedegen voorbereiding maar ook een vlekkeloze uitvoering en in bedrijfstelling zorgen ervoor dat de productie zo snel mogelijk weer kan draaien.

 

NIMO kent de uitdagingen van deze sector; we leren onze deelnemers onder meer met simulaties hoe belangrijk projectvoorbereiding is, inclusief het betrekken van relevante stakeholders. Om vervolgens met een strakke planning en gedegen risico- en kansenmanagement het project uit te kunnen voeren. Een project opleveren van werkend naar nog beter werkend.

Bart-Hoitink-250x250

Bart Hoitink

CEO

Groei in projectmanagement?

Wij zijn trots op onze bijdrage voor o.a.: