Trainen en opleiden

Wij trainen jou in projectmanagementkennis en -vaardigheden en leiden jou met trots op tot gecertificeerd projectprofessional. Met een training of opleiding ontwikkel je jouw competenties én leer je deze toepassen in jouw projectpraktijk.

Trainen

Voor ieder moment in jouw loopbaan als projectprofessional bieden wij een passende training aan. Onze trainingen zijn praktijkgericht waarin je uitdagende situaties vanuit je eigen werk inbrengt. De vaardigheden die je leert en oefent tijdens een trainingsbijeenkomst kun je direct de volgende dag al toepassen in je eigen project.

 

Met een NIMO training kies je ervoor om je te professionaliseren; je leert verschillende vaardigheden eigen te maken en effectief in te zetten in je eigen praktijk. Voor aankomend projectmedewerkers tot ervaren projectmanagers.

Opleiden

Voor het krijgen van inzicht in jouw competenties en om met een (internationaal) erkend certificaat aan te tonen waar je goed in bent, bieden wij een opleiding aan. Ook kun je met een certificaat bewijzen dat je voor een bepaald project geschikt bent. Onze opleidingen bereiden jou als projectprofessional goed voor op een examen of assessment. De competenties die aan bod komen geven je een beeld van de projecten die bij jou passen en je leert waar je in het vak van projectmanagement nog in kunt groeien.

 

Met een IPMA-opleiding besteed je aandacht aan alle competenties die je nodig hebt om te excelleren in jouw vak. Je vergroot jouw persoonlijk leiderschap en bedrijfskundig inzicht. NIMO is keurmerkopleider IPMA.

 

Bekijk onze opleidingen voor certificering in IPMA, PRINCE2®, MSP®, CAPM®, PMP® of Agile competenties.

Bianca-LinkedIn-Profielfoto-V2-250x250

Bianca van Sommeren

Senior Learning & Development consultant

Incompany

Wil je met meerdere collega’s een training of opleiding volgen? Kies dan voor een incompany programma. Onze trainingen en opleidingen bieden hiervoor een praktische standaard. Ons uitgangspunt is dat de deelnemers hun eigen praktijk herkennen. Ons team beschikt over ruime ervaring in projecten, op alle niveaus, in alle sectoren, in binnen- en buitenland.