Individuele coaching

Wij bieden coaching aan op vier niveaus om impact te maken: op persoonlijk vlak, met het hele team, voor de organisatie breed of juist gericht op een project.

 

Op elk niveau met een ander doel; steeds gefocust op een specifieke ontwikkelbehoefte. Ons uitgangspunt hierbij is het aangaan en opbouwen van een vertrouwensband. Wij coachen met warme aandacht en passie voor projectmanagement.

Individuele coaching

Je merkt dat je ergens in je werk nog wilt groeien. Je wil iets verbeteren of veranderen. Zo wil je nog effectiever worden en met nog meer plezier in projecten werken. Wellicht zijn er in de loop van de tijd bepaalde patronen ingeslopen die je wilt doorbreken of zijn er belemmerende overtuigingen die maken dat je een bepaalde stap niet durft te zetten.

 

Een coach van NIMO ondersteunt jou door te luisteren, te observeren, de juiste vragen te stellen en te zorgen dat je zelf de antwoorden vindt. We doen dit in een aantal coaching sessies. Altijd starten we met een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking waarbij we jouw ontwikkelbehoefte verkennen en dit vertalen naar een coachingstraject met impact.

 

We helpen je om voor jouw persoonlijke vraagstuk een ambitieus doel op te stellen en deze scherp te maken. We houden je daarbij een spiegel voor en dagen je uit om een stap te doen buiten je eigen comfortzone. Je ervaart hoe je jouw persoonlijke kwaliteiten effectiever in kunt zetten en bent je meer bewust van je eigen mogelijkheden.

 

De NIMO wijze van coachen

Wij hanteren ook in coaching een projectmatige aanpak:

  • We werken samen aan vooraf geformuleerde doelen en met het uitgangspunt: “afspraak is afspraak”. De coaching is een gestructureerd proces, we bespreken van tevoren wat we voor elkaar kunnen betekenen;
  • We werken samen met jou aan de competentie ‘zelfreflectie en zelfmanagement’ van IPMA: door het vergroten van jouw zelfkennis, ontwikkel je ook vertrouwen in jouw eigen kwaliteiten.

Een coach die jouw vak kent

Jouw veranderproces geef je vorm samen met een vakgenoot die jouw praktijk begrijpt en zelf heeft ervaren, voor elk punt in je carrière als projectmanager. Een coach bij NIMO is ook trainer op kennis, vaardigheden, houding en gedrag in projectmanagement.

 

Met onze aanpak kom je zelf tot inzicht en antwoorden. Hierdoor ben je in staat bent om jouw doelen te behalen en te groeien als projectmanager.

 

Wil je meer weten wat NIMO voor jou kan betekenen?

Jos-Peek-Profielfoto-V2-250-250

Jos Peek

Lead trainer en coach

Heb je vragen?