360-graden feedback vragenlijst

Vergroot je impact als projectmanager

Voor jouw verdere individuele ontwikkeling in jouw rol als projectmanager of projectleider, heeft NIMO de 360-graden feedback vragenlijst ontwikkeld.

Krijg inzicht in je groeipotentieel met de 360-graden feedback vragenlijst

Door gebruik te maken van de 360-graden feedback vragenlijst ontvang je waardevol inzicht in je gedrag als projectmanager. Deze tool, gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het trainen, opleiden en ontwikkelen van projectprofessionals, is afgestemd op de IPMA-competenties Het laat je sterke punten zien, identificeert ontwikkelkansen en wijst op aspecten waarin je verder kunt groeien.

Ontvang feedback vanuit jouw werkomgeving

De 360-graden feedback vragenlijst omvat negen essentiële competenties die van belang zijn in jouw rol als projectmanager. Door zowel zelfevaluatie als door het verzamelen van feedback van mensen uit jouw werkomgeving krijg je inzicht in jouw huidig gedrag en ontdek je manieren om jouw impact als projectmanager te vergroten.

Voor wie is de 360-gradenfeedback vragenlijst bedoeld?

Dit instrument is geschikt voor projectleiders en projectmanagers die klaar zijn voor verdere persoonlijke ontwikkeling en nieuwsgierig zijn naar hun groeipotentieel vanuit een breder perspectief.

Werkwijze

De vragenlijst gaat uit van negen kerncompetenties waarop je zelfreflectie toepast en feedback vraagt van mensen vanuit je werkomgeving. Competenties die aan bod komen zijn:

  • Zelfreflectie en zelfmanagement
  • Persoonlijke communicatie
  • Leiderschap
  • Teamwerk
  • Resultaatgerichtheid
  • Vindingrijkheid en innovatie
  • Omgaan met conflict en crisis
  • Onderhandeling
  • Relaties en betrokkenheid

Resultaat

Het resultaat is een uitgebreid rapport dat jouw gedrag als projectmanager weerspiegelt. Dit is jouw startpunt voor gerichte groei en het verbeteren van jouw competenties.

Vervolg

Met de feedback die je vanuit de 360-graden feedback vragenlijst ontvangt ga je aan de slag met jouw verdere ontwikkeling. In samenspraak met jouw leidinggevende bepaal je de vervolgtappen op basis van de verkregen inzichten.

Individuele Coaching

NIMO biedt ondersteuning in jouw verdere ontwikkeling door middel van individuele coaching, gebaseerd op het 360-graden feedback rapport. Dit traject omvat een intakegesprek en zes coachingssessie van 1,5 uur. Samen met de coach werk je aan vervolgstappen in jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij je wordt uitgedaagd om buiten je comfortzone te stappen en je verder te ontwikkelen in jouw rol als projectleider of projectmanager.

Klaar om jouw traject naar professionele groei te starten? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor meer informatie.
De vragenlijst is momenteel alleen in de Engelstalige versie beschikbaar. Nieuwsgierig naar de Nederlandstalige versie, neem dan ook contact met ons op.

Bianca-LinkedIn-Profielfoto-V2-250x250

Bianca van Sommeren

Senior Learning & Development consultant

Heb je vragen?