Workshop timemanagement

Effectief Timemanagement: Haal het Beste Uit Je Tijd!

Ben jij vaak overweldigd door de hoeveelheid werk dat je moet doen? Heb je het gevoel dat er niet genoeg uren in een dag zitten? Raak je gestrest door deadlines en taken die zich opstapelen? Dan kan onze workshop timemanagement je helpen om jouw productiviteit te verhogen en om de balans in je werk en privéleven te verbeteren.

 

‘Niets is meer waard dan de dag van vandaag.’ -Goethe

Doelgroep

Onze timemanagement workshop is ontworpen om je praktische technieken te leren waarmee je jouw tijd effectief kunt beheren. Of je nu een professional bent die zijn carrière naar een hoger niveau wil tillen, een projectmanager die minder stress wil ervaren, of iemand die gewoonweg zijn dagelijkse taken beter wil organiseren, deze workshop is geschikt voor iedereen die zijn tijd efficiënter wil gebruiken.

Doel

Het doel van de workshop is om effectiever timemanagement te kunnen toepassen, om zodoende je productiviteit te verhogen en je stresslevel te verlagen.

Inhoud

De workshop wordt gegeven door ervaren trainers die zelf hebben ervaren hoe effectief timemanagement je productiviteit en werkgeluk kan verhogen. De workshop is interactief en praktijkgericht.
Wat komt aan bod:

  • Planmatig werken: Planmatig werken is een gestructureerde aanpak om doelen te bereiken via een vooraf bepaald plan. Het vergroot de efficiëntie, productiviteit en focus, terwijl het stress vermindert door een resultaatgerichte aanpak.
  • Doelen stellen: Leer hoe je duidelijke, haalbare doelen kunt stellen voor zowel de korte termijn als de lange termijn. Begrijp hoe het stellen van doelen je kan helpen om gefocust te blijven en je vooruitgang te meten.
  • Prioriteiten stellen: Leer hoe je jouw taken en verantwoordelijkheden effectief kunt rangschikken op basis van hun urgentie en belangrijkheid. Ontdek hoe je je kunt concentreren op de taken die er het meest toe doen en hoe je afleiding kunt minimaliseren.
  • Delegeren: Leer wanneer en hoe je taken kunt delegeren om jezelf te ontlasten en anderen in je team te versterken. Dit helpt je om je te concentreren op de taken die alleen jij kunt uitvoeren.
  • Assertiviteit: Vergroot je vermogen om op een zelfverzekerde en respectvolle manier voor jezelf op te komen, je eigen mening en behoeften te uiten, grenzen te stellen en effectief te communiceren met anderen.
  • Besluitvorming: Krijg inzicht in het besluitvormingsproces en wat voor invloed dit heeft op je timemanagement.
  • Omgaan met tijdverspillers: Identificeer en elimineer tijdrovende gewoontes en afleidingen die je productiviteit verminderen. Leer hoe je jezelf kunt beschermen tegen tijdverspillers en je kostbare tijd effectief kunt gebruiken.
  • Tips voor plannen en agendagebruik.

Opzet

De workshop omvat 1 dag. Aan het einde van de workshop stel je een persoonlijk actieplan op, waardoor de workshop een optimaal praktijkrendement krijgt. Om intensieve betrokkenheid en voldoende individuele aandacht te garanderen, kunnen aan deze workshop maximaal 12 personen deelnemen. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Online leeromgeving ANIMO

Je krijgt toegang tot onze online leeromgeving ANIMO. Met ANIMO heb je alle materialen gedurende 12 maanden (vanaf de eerste keer inloggen) online beschikbaar. Je ontvangt na de kick-off de inloggegevens voor ANIMO. Ook kun je er communiceren met de trainer en andere deelnemers.

Investeer in jezelf:

Timemanagement is een waardevolle vaardigheid die je niet alleen helpt op professioneel vlak, maar ook in je persoonlijke leven. Door effectief je tijd te beheren, kun je stress verminderen en meer voldoening halen uit je dagelijkse bezigheden.

 

Wacht niet langer! Neem de controle over je tijd en schrijf je vandaag nog in voor onze workshop Effectief Timemanagement.

 

‘Houd de zaag scherp.’ – Stephen Covey, The 7 habits of highly effective people.

Roos-de-Hart-250-250-Transparant-V2

Roos de Hart

Lead trainer Timemanagement

oktober 2024
Geen evenementen gevonden!

Heb je vragen?

oktober 2024
Geen evenementen gevonden!