NIMO Learning Academy

NIMO Learning Academy

NIMO Learning Academy: persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling in projectmanagement.

NIMO introduceert de Learning Academy: een centraal aanspreekpunt voor alle vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling in projectmanagement. Daarmee versterken we wat onze deelnemers en klantorganisaties in onze aanpak waarderen: structurele én persoonlijke aandacht.

Van eerste vrijblijvende oriëntatie, samen bouwen aan een trainingscurriculum, uitvoering met gekwalificeerde trainers, coaches, acteurs en gastsprekers, tot en met evaluatie van een traject: NIMO Learning Academy heeft alle expertise in huis om jouw organisatie én jou als individuele deelnemer te begeleiden in verdere ontwikkeling op het gebied van projectmatig werken, projectmanagement en programmamanagement.

De NIMO Learning Academy is er zowel voor de individuele opleidingsvraag van één medewerker als voor het ontwikkelvraagstuk van een volledige doelgroep op junior, medior of senior niveau. We werken in partnership met onze klanten voor maximale impact van een ontwikkeltraject.

NIMO Learning Academy: een persoonlijk en centraal aanspreekpunt, zodat je erop kunt vertrouwen dat jouw ontwikkelvraag op het gebied van projectmanagement met kennis van zaken wordt opgepakt.

Neem contact op met Simon Uithol, Manager Learning Academy

 

NIMO Learning Academy

Heb je vragen?