banner

Inspirerende workshop 'Ecosysteem voor leren en performance’

26-06-18

Op 19 juni jongstleden heeft op de nieuwe kantoorlocatie van NIMO te Amersfoort een inspirerende workshop plaatsgevonden onder begeleiding van Ger Driesen, Consultant Learning & Leadership bij Challenge. Het thema ‘Ecosysteem voor leren en performance’ stond deze middag centraal.

Na een prikkelende inleiding over het onderwerp zijn we samen met onze gewaardeerde klanten aan de slag gegaan met het wat & hoe van een dergelijk systeem. We hebben stilgestaan bij de componenten van een goed werkend ecosysteem. Vervolgens heeft iedereen de samenstelling van het Learning en Performance Ecosysteem binnen haar organisatie in kaart gebracht; welke componenten zijn aanwezig en beschikbaar, waar kan de samenhang versterkt worden? Uiteindelijk hebben alle deelnemers een roadmap voor de volgende stappen uitgezet. Een roadmap waarmee ze de volgende dag al vooruit kunnen.

Naast de inhoudelijke sessie was er volop gelegenheid om persoonlijk kennis te maken, te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Uit de reacties blijkt dat de bijeenkomst zeer gewaardeerd is door onze klanten. “Het heeft mijn verwachtingen overtroffen”, “open en interactieve sessie”, “superleuke middag” en “goed initiatief, leuke sfeer!”, zo luidt de ontvangen feedback.

We hopen jou graag tijdens een volgende bijeenkomst te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Namens het NIMO Learning & Development team,

 

Bart Hoitink, Simon Uithol, Sofie Braamse en Corine Zegers

 

 

  • Competenties

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training