banner

Een warm welkom voor Gerben Woelders, onze nieuwe collega Trainer.

04-10-18

Een warm welkom voor Gerben Woelders, onze nieuwe collega Trainer.

Vanaf 1 september 2018 is Gerben gestart bij NIMO als Trainer. Als ervaren projectmanager heeft hij nu de stap gezet om mensen en organisaties te trainen in het vak projectmanagement. Het waarom leest u hieronder:

 

Kennis delen en samen met en van mensen leren, dat is mijn drijfveer. Daarom heb ik de stap gemaakt van het zelf leiden van projecten naar het vak van Trainer bij NIMO. Een spannende stap, maar met veel enthousiasme en ambitie wil ik mensen graag verder helpen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling als projectmanager. Op een leuke en leerzame manier samen op zoek gaan naar nieuwe (of hernieuwde) inzichten waar men echt iets aan heeft is mijn uitdaging.

 

Tot voor kort richtte ik me vooral op mijn eigen individuele ontwikkeling als projectmanager. Jarenlang heb ik diverse projecten mogen leiden bij veel verschillende organisaties. Voor mij is het een mooi en natuurlijk moment om deze ervaringen nu te bundelen met de hoogwaardige kwaliteit van de NIMO projectmatige trainingen. Een gave samenwerking waardoor we voor alle betrokkenen een win-win situatie creëren.

 

Het NIMO staat niet stil en heeft de ambitie om zowel de eigen organisatie als haar trainingen continue te verbeteren om aan te sluiten bij de huidige snelle veranderingen in de markt. Dat spreekt me eveneens erg aan. Ik heb er dan ook veel zin in om me te bekwamen in het trainersvak en samen met klanten het mooie vak van projectmanagement te verkennen. 

 

Gerben

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training