[layerslider id=”13″]

NIMO – diensten – Proces- en resultaatverbetering

Ik doe altijd dingen die ik niet kan doen. Op die manier doe ik ze toch.

Projecten doet u niet voor niets. Ze dienen uiteindelijk een strategische doelstelling. De investering die u doet in een project moet zich dan ook zo snel mogelijk terugverdienen. Dit kan bijvoorbeeld door een kortere time-to-market, efficiëntere bedrijfsprocessen of het resultaatgericht omzetten van innovatieve ideeën in concrete producten.

 

Programmma-, projectmanagement en projectmatig werken is hierbij een uitstekende aanpak, mits pragmatisch en fit-for-purpose ingezet. Het NIMO heeft de kennis en ervaring in huis om dit samen met u voor elkaar te krijgen.

 

NIMO is naast een gespecialiseerd trainingsinstituut ook een multidisciplinair adviesbureau op het gebied van project- en programmamanagement en projectmatig werken.

 

We ondersteunen bij het effectief realiseren van veranderingen in organisaties. De expertise van NIMO is gericht op vier werkvelden. Binnen die werkvelden vervullen wij als organisatiespecialisten verschillende rollen.

 

Het startpunt is de wil tot verandering van de opdrachtgever. Het eindpunt is het bereiken van de gekozen bestemming. NIMO is sterk in (projectmatige) implementatie van vernieuwing. En in het bieden van praktische maatwerkoplossingen voor het versneld realiseren van procesverbeteringen bij overheid en bedrijfsleven. Van klein tot multinational.

 

Wij nemen de kerntaken van de onderneming als gegeven en maken het mogelijk die beter uit te voeren door het versterken van mensen, structuren en processen in hun onderlinge samenhang.

Heeft u specifieke vragen?

Contact

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ

Praktisch projectleiderschap

19/04/2021
03/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

01/04/2021
08/10/2021

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

20/04/2021
06/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training