NIMO – In company – Implementatie van projectmatig werken

Van training naar traject

Opleiden en trainingen in projectmatig werken en projectmanagement kunnen niet zonder implementeren. Op persoonlijk niveau door de leidinggevende, een mentor of een externe coach.

 

Op organisatieniveau door het geleerde te verankeren in de gesprekscyclus en zorgen dat er doorgeleerd wordt.

 

NIMO staat voor impact op persoonlijk en organisatieniveau. Daarom begeleidt NIMO organisaties die ‘nu echt profijt willen trekken van alle opleidingen’. Zodat echt projectmatig werken onderdeel wordt van het dagelijks gedrag. Zodat de eigen projectmanagement methodiek werkelijk toegepast wordt en voor allen in de organisatie vanzelfsprekend wordt om te hanteren. De consultants van NIMO zijn vakspecialisten in de implementatie van projectmatig werken.

 

Wij bouwen (mee) aan nieuwe ontwerpen en ideeën. Maar voelen vooral ook de verantwoordelijkheid dat deze ontwikkelingen overgaan in de praktijk. Met de juiste persoon op de juiste klus, profit of non-profit. Altijd in verbinding. ‘Het middel dient het doel te ondersteunen’ is onze opvatting.

 

Bij implementatie van projectmatig werken kunnen hulpmiddelen de smeerolie zijn waarmee het traject soepeler verloopt. Ze vergemakkelijken de methodiek en werkwijzen rond projectmanagement en maken ze overdraagbaar, ondersteunen de aansturing en uitvoering, en stroomlijnen en vereenvoudigen de projectbewaking. Het NIMO adviseert bij het in- en opzetten van hulpmiddelen, zoals:

 

  • Handboeken en checklists;
  • Elektronische sjablonen en formats

 

In veel gevallen vormen bestaande middelen het uitgangspunt. Zijn deze er niet, dan beschikt het NIMO over een aantal eigen producten, dat aangepast kan worden aan uw organisatie. Altijd gericht op eenvoud en bruikbaarheid, zodat ze daadwerkelijk het projectmanagement ondersteunen en vergemakkelijken!

Wilt u weten hoe wij binnen uw organisatie projectmatig werken kunnen implementeren? We onderzoeken dat graag met u. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

Heeft u specifieke vragen?

Contact

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ

Praktisch projectleiderschap

19/04/2021
03/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

01/04/2021
08/10/2021

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

20/04/2021
06/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training