[layerslider id=”34″]

NIMO – OPLEIDING & TRAINING – IPMA A/B/C pre-assessment

IPMA A/B/C pre-assessment

Over het Pre-assessment

U wilt uw kennis en kwaliteiten toetsen aan een internationale standaard in project- en programmamanagement. Laten zien wat u als projectmanager in de loop der jaren aan kennis en ervaring hebt verworven.

Certificering is dé manier om dit inzichtelijk te maken. De afgelopen jaren is de belangstelling daarvoor fors toegenomen. De weg vinden in certificering is niet altijd eenvoudig.

NIMO adviseert personen en organisaties hoe deze weg afgelegd kan worden. Vaak is één van de belangrijke vragen: heb ik genoeg in huis om me te laten certificeren?

Certificering is een traject dat inspanning, tijd en geld vraagt. Is het wel zinvol eraan te beginnen? En leidt het niet tot onnodige demotivatie als uiteindelijk blijkt…? Het pre-assessment biedt het antwoord op deze vragen.

 

Doelgroep

Het pre-assessment is bedoeld voor iedereen die in projecten werkt en antwoord wilt krijgen op de vraag of de kans van slagen bij certificeren realistisch is.

Doel

Het pre-assessment is een manier om vast te stellen of een kandidaat kan voldoen aan de vooraf vast- gestelde criteria. Het kan hierbij gaan om certificering voor:

  • IPMA-A, -B, -C of -D
  • PMI/PMP, CAPM
  • een organisatie specifieke normering

NIMO is door de gedegen kennis van het vakgebied projectmanagement en de geldende certificeringseisen in staat deze toets in korte tijd uit te voeren, zodat u helder zicht krijgt op de kans van slagen bij certificering. Ligt certificering nu nog niet voor de hand, dan biedt een pre-assessment aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling naar certificering.

Afhankelijk van de gekozen methodiek van certificering en het niveau beslaat een pre-assessment maximaal een halve dag.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

STARTDATUM

LOCATIE

STATUS

INVESTERING

Heeft u specifieke vragen?

Contact

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ

Praktisch projectleiderschap

19/04/2021
03/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

01/04/2021
08/10/2021

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

20/04/2021
06/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training