[layerslider id=”40″]

NIMO – In company – Implementatie van projectmatig werken

Plannen maken is mooi

Opleidingen bieden kennis en oefening van vaardigheden. Helaas is dit nog geen garantie dat het in de praktijk ook toegepast wordt. Helaas zijn veel massale opleidingstrajecten verspilde moeite als je het afweegt tegen de resultaten in de praktijk.

 

Opleiden en trainingen in projectmatig werken en projectmanagement kunnen niet zonder implementeren. Op persoonlijk niveau door de leidinggevende, een mentor of een externe coach. Op organisatieniveau door een inspanning die het geleerde verankert en zorgt dat er doorgeleerd wordt.

 

NIMO staat voor impact op persoonlijk en organisatieniveau. Daarom begeleidt NIMO organisaties die ‘nu echt profijt willen trekken van alle opleidingen’. Zodat echt projectmatig werken onderdeel wordt van het dagelijks gedrag. Zodat PRINCE2 werkelijk toegepast wordt en voor allen in de organisatie vanzelfsprekend wordt om te hanteren. De consultants van NIMO beschikken over meerjarige ervaring in uiteenlopende functies en rollen.

 

Het zijn vakspecialisten in implementeren. Wij bouwen (mee) aan nieuwe ontwerpen en ideeën. Maar voelen vooral ook de verantwoordelijkheid dat deze resulteren in effectievere en zinvollere ontwikkelingen in de praktijk. Met de juiste persoon op de juiste klus, profit of non-profit. Met respect voor de roots en de drive van de klant om daarop voort te bouwen. ‘Het middel dient het doel te ondersteunen’ is onze opvatting.

 

Ook bij implementatie van projectmatig werken kunnen hulpmiddelen de smeerolie zijn waarmee het traject soepeler verloopt. Ze vergemakkelijken de methodiek en werkwijzen rond projectmanagement en maken ze overdraagbaar, ondersteunen de aansturing en uitvoering en stroomlijnen en vereenvoudigen de projectbewaking. Het NIMO adviseert bij het in- en opzetten van hulpmiddelen, zoals:

 

  • Handboeken en checklists;
  • Elektronische sjablonen en formats.

 

In veel gevallen vormen bestaande middelen het uitgangspunt. Zijn deze er niet, dan beschikt het NIMO over een aantal eigen producten, dat aangepast kan worden aan uw organisatie. Altijd gericht op eenvoud en bruikbaarheid, zodat ze daadwerkelijk het projectmanagement ondersteunen en vergemakkelijken!

Heeft u specifieke vragen?

Contact

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ

Praktisch projectleiderschap

19/04/2021
03/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

01/04/2021
08/10/2021

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

20/04/2021
06/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training