[layerslider id=”12″]

NIMO – diensten – Bijscholing/omscholing

Voor het zetten van een nieuwe of volgende stap in uw loopbaan biedt NIMO diverse functiegerichte opleidingen aan. Ook als u zich verder wilt specialiseren op het gebied van projectmanagement beschikt NIMO over diverse mogelijke functiegerichte trainingen.

 

NIMO is marktleider op het gebied van training en begeleiding bij IPMA certificering en heeft IPMA Keurmerk. Ook is NIMO geaccrediteerd trainingsbureau voor onder andere PRINCE2 trainingen, MSP en Mop. Deze trainingen helpen u verder in uw persoonlijke ontwikkeling maar zijn ook van grote meerwaarde binnen organisaties en op de arbeidsmarkt.

 

Scholingspartner

Met ingang van 6 augustus 2020 is NIMO officieel scholingspartner van UWV. Dit betekent dat wanneer u client bent van het UWV u in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde trainingen uit ons trainingsaanbod! Hiermee helpt NIMO u verder bij uw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van projectmanagement en uw perspectief op werk te vergroten!

 

Wanneer betaalt het UWV uw training?

Als de scholing noodzakelijk is om ander werk te vinden, betaalt UWV uw training. Voorwaarde is dat u er alles aan doet om de training suc­cesvol af te ronden. Als u toe­stem­ming krijgt voor scholing en deze is noodzakelijk, kunt u bij UWV een tijde­lijke vrijstelling aanvragen voor uw sollici­tatie­plicht. Meer UWV-infor­ma­tie over scholing leest u op de web­pa­gina’s voor WIA- en WW-uitkerings­gerech­tigden.

 

Welke training komen in aanmerking?

In principe komen alle trainingen die maximaal 1 jaar duren in aanmerking. U moet dit wel met het UWV afstemmen, zij bepalen uiteindelijk of de training die u wilt volgen in aanmerking komt. Het moet passen bij uw loopbaan en het perspectief op werk.

 

Heeft u een training gevonden die u graag wilt volgen, stuur dan een bericht via uw Werkmap naar het UWV. Vermeld hierbij welke training u wilt volgen, wat de locatie van de training is en hoeveel tijd de opleiding per week kost.

 

Advies omscholing/bijscholing

Wilt u geadviseerd worden over de inhoud van onze trainingen, dan kunt u uiteraard bij ons terecht! Daarover kunt u ons contacten door op deze link te klikken.

Heeft u specifieke vragen?

Contact

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ

Praktisch projectleiderschap

19/04/2021
03/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

01/04/2021
08/10/2021

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

20/04/2021
06/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training