Wat maakt deze stageplek bij NIMO zo leuk?

 

NIMO ondersteunt mensen en organisaties bij de ontwikkeling en professionalisering van projectmatig werken, projectmanagement en programmamanagement.

Door ontwikkeling van de competenties van de partijen die bij projecten betrokken zijn, maar ook door verankering van het geleerde in de praktijk en procesverbetering in de projectomgeving. Kernproducten van NIMO zijn projectmanagement opleidingen en trainingen, coaching en advies.

 

Het team waar je in terecht komt barst van de productkennis en mensen met passie voor projectmanagement. Je kunt daardoor snel veel leren over de markt maar vooral ook over het reilen en zeilen binnen een organisatie die al jarenlang marktleider is op, bijvoorbeeld, het gebied van IPMA. Je krijgt veel ruimte om de opdracht zelfstandig in te vullen, maar er zijn altijd mensen die je met veel plezier kunnen begeleiden.

 

Wat ga je doen?

 

NIMO wil haar diensten, trainingen en opleidingen aan gaan bieden aan een aantal specifieke markten, waaronder de provincies, gemeenten, levensmiddelen industrie en utilities. Om voor deze markten een goed beeld te krijgen van de ontwikkelingen, behoeften en de omvang van de markt op het gebied van projecten, is de opdracht om deze door middel van een marktonderzoek te kwantificeren.

 

Wij willen graag dat je ons adviseert op hoe wij deze markten het best kunnen benaderen, via welke kanalen en met welke boodschap. Je marktonderzoek is je onderbouwing van je advies.

 

Wie ben jij?

  • Een vierdejaars HBO student Commerciële Economie of vergelijkbare studierichting
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je aarzelt niet om collega’s en andere stakeholders te benaderen zowel in het Nederlands als ook in het Engels
  • Je bent beschikbaar om in februari te starten met dit onderzoek.

 

Wat bieden we jou?

 

NIMO is een ambitieuze organisatie waar je veel vrijheid krijgt voor je eigen input. We bieden je een goede begeleiding en de kans om ervaring op te doen in een diverse omgeving.

Je komt met veel verschillende branches in contact en werkt direct samen met de Marketing Coördinator. We bieden je een uitstekende stagevergoeding van €350 per maand.

 

Procedure

Word jij enthousiast van bovenstaande beschrijving en zou jij graag jouw afstudeeropdracht bij ons willen uitvoeren? Solliciteer dan via onderstaande contactgegevens vóór 20 januari. Gesprekken vinden plaats in de laatste week van januari.

 

Contact

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Lois van der Burg, Marketing Coördinator via l.vanderburg@nimo.nl of 0334720073.

88

Verschillende trainingen

+100

Tevreden klanten

+1000

Gecertificeerden

+30

Jaar ervaring

Heeft u specifieke

vragen?

Contact

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ

Praktisch projectleiderschap

19/04/2021
03/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

01/04/2021
08/10/2021

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

20/04/2021
06/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training