banner

NIMO als werkgever

NIMO ondersteunt organisaties en medewerkers bij het (verder) professionaliseren van projectmatig werken, projectmanagement en programmamanagement. En daarmee het effectiever realiseren van hun doelstellingen. Een training is vaak niet genoeg. Het gaat om het rendement die de deelnemer behaalt in de dagelijkse praktijk. NIMO houdt zich dus ook bezig met de begeleiding in die praktijk en ondersteunt de organisatie bij de optimale inrichting van projectmatig werken.

 

We hebben een sterke marktpositie als een onafhankelijk advies- en trainingsbureau. De primaire focus van ons enthousiaste team is de klant en in ons 30 jarige bestaan zijn we in elke sector actief, van profit tot non-profit, van productgericht tot dienstverlenend, groot, middelgroot, en klein.

 

Opdrachtgevers van NIMO zijn trouw, wij zijn daar trots op en koesteren dat. Praktijkervaring, expertise en gedrevenheid kenmerken onze aanpak. Het grootste deel van het werk is nu in Nederland, maar steeds meer activiteiten vinden plaats in het buitenland. Ook daar zijn onze medewerkers beschikbaar.

 

Dit is wie we zijn, wat we doen en waar we goed in zijn. En onze opdrachtgevers weten dat. En anders zorgen wij ervoor dat ze dit te weten komen.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training