Learning & Development Consultant

Dit vragen wij:

 

  • Passie voor leren en ontwikkelen
  • Marktkansen signaleren en activeren
  • Gedreven door inzet van digitale vaardigheden
  • Ervaring in advisering van (internationale) klanten
  • Affiniteit met projectmanagement

Dit bieden wij:

 

  • Uitdagend klantportfolio
  • Samenwerken met professionals
  • Warme organisatie om in te werken
  • Ruimte voor ontwikkeling en ondernemerschap
  • Zelf het verschil maken bij de klant

Jouw nieuwe job?

We nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Je werkt als Learning & Development Consultant aan:

35%
Klantanalyse & accountmanagement

25%
Signaleren & adviseren

25%
Ontwerpen & ontwikkelen

15%
Monitoren & evalueren

Learning & Development Consultant bij NIMO

Uitdagend klantportfolio

 

NIMO Project Management Instituut uit Amersfoort groeit. Dit komt niet alleen door onze brede kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement leertrajecten, maar ook door onze maatwerkoplossingen. We bedienen een breed palet aan (internationale) klanten doordat we het verhaal van onze klanten goed begrijpen en kunnen omzetten naar succesvolle leertrajecten. Als L&D Consultant vervul jij een belangrijke rol in het signaleren van marktkansen en de vertaling daarvan naar oplossingen voor onze klanten.

 

Als L&D Consultant bij NIMO ben je bedreven in het bedenken en uitvoeren van digitale (marketing)campagnes, zet je data om in kansen en breid je daarmee het klantportfolio verder uit. Je adviseert klanten over onze leeroplossingen en doet ze een concreet voorstel, inclusief de investering. Na akkoord van de klant monitor je het leertraject en draag je mede zorg voor een goede uitvoering van onze dienstverlening.

 

Werken bij NIMO is veelzijdig. Naast het signaleren en activeren van marktkansen voor onze klanten in verschillende sectoren, ben je ook betrokken bij de ontwikkeling en professionalisering van onze eigen organisatie. Al met al een mooie uitdaging om je kennis en ervaring in te zetten en verder te groeien. We nemen je graag mee in hoe we dat doen.

 

Klinkt dit interessant? Dan komen we graag met jou in contact.

 

Collega’s over hun werk bij NIMO

Ons werk is afwisselend en uitdagend

 

Angelique: “We werken samen met een zeer gedreven team waarin we allemaal onze eigen bijdragen kunnen leveren. Ik ben elke keer weer trots als we een mooi traject hebben ontwikkeld voor de klant.”

 

Eveline: “Geen dag is hetzelfde. Juist die afwisseling en uitdaging is wat ik zo leuk vind aan mijn werk. Bij NIMO is er alle ruimte om door te groeien en dingen onder de knie te krijgen.”

 

Gerben: “Ik help mensen graag en vind het mooi om mijn kennis te delen met anderen. Bij NIMO krijg ik de mogelijkheid om dit in de praktijk toe te passen.”

Een voorbeeld van onze incompany programma’s waar je aan meewerkt:

BAM

Infra, Wonen, Bouw en techniek

Koninklijke BAM Groep is actief in de bouw en vastgoed, infra en publiek-private samenwerkingen. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van Wonen, Werken, Transport en Recreatie. Om binnen een steeds complexere omgeving projecten uit te voeren, wordt van de projectmanagers, -leiders en -medewerkers steeds meer gevraagd. Hieruit is de behoefte ontstaan aan een organisatie breed ontwikkelprogramma op verschillende niveaus in projectmanagement. “In samenwerking met NIMO zijn verschillende opleidingsprogramma’s ontwikkeld, waarbij deelnemers werken aan hun persoonlijk leiderschap en projectmanagement competenties.

Teijin

Research en Development

Teijin Aramid ontwikkelt technisch hoogwaardige producten die een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid van mensen en de bescherming van het milieu. Teijin Aramid wil groeien in projectmanagement door binnen de organisatie de toegepaste methodieken te harmoniseren: “Zo doen we projecten binnen Teijin Aramid. NIMO heeft in samenwerking met Teijin Aramid een leerzaam, inspirerend en verbindend trainingscurriculum opgezet voor de projectmedewerkers, projectleiders en programmamanagers die wereldwijd werkzaam zijn bij Teijin Aramid.”

NXP

Semi Conductors

From Austin to Toulouse, Shenzhen to Nijmegen, the NXP people around the globe work to advance our world and make it a safer, smarter, more connected place. A core team of NXP-NIMO has designed and delivers the Project Leadership Journey for NXP Program Managers, aiming at developing authentic leadership, leading high performing teams, and improved stakeholder management. With line management involvement and one-2-one coaching, we stimulate embedding of the learnings in daily practice. The additional challenge is to deliver the program fully online across the globe, thus connecting people from different time zones.

Hallo, ik ben Angelique – Learning & Development Consultant bij NIMO – en ik kan je veel vertellen over deze baan en onze organisatie. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Dan kun je me gewoon direct bellen of mailen.

 

T: 06 – 3459 6387
E: a.vandijk@nimo.nl 

Wij zijn trots op onze bijdrage voor o.a.:

Een werkdag van een Learning & Development Consultant

Met veel plezier en trots werken we bij NIMO aan leertrajecten voor onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, de indeling van de dag maak je zelf. Je hebt grote invloed op het werkplezier in jouw rol als L&D Consultant.

 

Om je inzicht te geven in hoe jouw toekomstige werkdag er bij NIMO uit kan zien, geven we hier een fictieve werkdag weer.

 

9.00 uur
We beginnen met een gezamenlijke “Start van de Dag” waar we met elkaar bijpraten. Wat staat er voor een ieder op het programma, wat gaan we doen vandaag en wat staat er verder voor deze week op de planning? Voordat je aanwezig bent bij de start van de dag beantwoord je eerst nog een aantal mailtjes.

Na de start van de dag heb je een kennismakingsgesprek met een nieuwe klant. Je bent deze klant op het spoor gekomen door inzet van één van jouw digitale campagnes. Ter voorbereiding op het gesprek heb je een klantanalyse gedaan en samen met één van onze andere L&D Consultants heb je het gesprek voorbereid. Je voert dit gesprek samen en door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren kom je te weten wat de behoefte van de klant is en kun je een passend advies en/of oplossing geven. Na afloop van het gesprek bespreek je samen de vervolgacties die je gaat oppakken.

 

10.30 uur
Na het overleg heb je telefonisch contact met een andere klant. Je hebt eerder een adviesgesprek met deze klant gevoerd en je hebt op basis daarvan een aanbod gedaan. Je belt de klant om te informeren of het aanbod goed is ontvangen en wat je voor deze klant kunt betekenen.

 

11.00 uur
Afgelopen week heb je research gedaan naar recente ontwikkelingen in een bepaalde branche. Je hebt kansen gezien om een nieuwe campagne te gaan ontwikkelen en te introduceren. Je werkt dit verder uit tot een concreet actieplan en legt dit tijdens het volgende gezamenlijke L&D overleg voor.

12.30 uur
Tijdens de pauze loop je lekker even naar buiten om een luchtje te scheppen. Je bent weer lekker fris voor het vervolg van de dag.

 

13.30 uur
Vanuit een eerdere lead waarbij je de klant een mooie leeroplossing hebt aangeboden, is een leertraject voortgekomen. Deze gaat over een aantal weken van start en ter voorbereiding op de uitvoering heb je een PSU (Project Start Up). Tijdens de PSU met de trainer en de coördinator van de Learning Academy bespreek je welke acties gedaan moeten worden om het traject goed van start te laten gaan en uit te voeren.

 

15.00 uur
Tijd voor jouw eigen ontwikkeling! Je hebt een interessante Masterclass voorbij zien komen over nieuwe L&D ontwikkelingen. Deze Masterclass vind je niet alleen voor jezelf interessant, je verwacht ook dat dit voor NIMO interessant kan zijn. Je volgt de Masterclass online.

 

16.30 uur
Na afloop van de Masterclass deel je de bevindingen die je hebt opgedaan met het L&D team. Je hebt een aantal interessante ontwikkelingen voorbij zien komen die je graag wil delen.

 

17.00 uur
Voor vandaag sluit je af. Je bent tevreden over de dag waarin je vol trots een bijdrage hebt kunnen leveren aan de groei van jezelf en van NIMO.

Collega’s aan het woord

Angelique
L&D Consultant

Waarom heb je voor ons gekozen?
Bijdragen aan de groei en ontwikkeling van mens en organisatie is mijn grote passie. Ik wilde meer invloed hebben op de inhoud van leertrajecten zodat ik mijn impact op deze bijdrage kon vergroten. Hierbij was het voor mij belangrijk samen te werken met professionals die net als ik gedreven zijn in de uitvoering van het vak. Bij NIMO kon ik met een zeer gedreven team samenwerken dat bovendien specialist is in het vakgebied projectmanagement.

 

Wat vind je leuk aan je baan?
Door de diversiteit aan klanten en branches kom ik bij zeer veel verschillende bedrijven. Ik mag meedenken over hun opleidingsvraagstukken en daarvoor een passende oplossing ontwikkelen én implementeren. Ik ben er steeds weer trots op over hoe we voor iedere klant een mooi traject ontwikkelen dat aansluit op hun vraag.

 

Wat doe je naast je werk?
In mijn vrije tijd neem ik graag deel aan sociale activiteiten met vrienden en familie. Het lezen van boeken, met een voorkeur voor psychologische thrillers, is voor mij een belangrijke manier van ontspanning. Daarnaast hebben lange weekendjes weg met vriendinnen zich ontwikkeld tot een jaarlijkse traditie waar ik bijzonder van geniet, naast de reguliere vakanties met mijn gezin.

Waarom heb je voor ons gekozen?
Ik was toe aan een volgende stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde graag meer met mensen werken en met groepen, én daarbij mijn eigen projectmanagement ervaringen en kennis delen. Dit sloot mooi aan bij wat NIMO als training- en advies bureau doet. Ik had een leuke introductie en kennismaking bij NIMO. Bovendien biedt NIMO veel kansen om jezelf verder te kwalificeren en te ontwikkelen. Dat past ook goed bij mijn eigen ontwikkelingsbehoefte.

 

Wat vind je leuk aan je baan?
Ik vind het mooi om mijn kennis te delen en dit aan verschillende deelnemers over te brengen. Om te kijken waar ik mensen mee kan helpen of hoe ik ze verder kan helpen in hun ontwikkeling. Dat vind ik het mooiste van mijn vak. Daarnaast ook de vrijheid voor het indelen van je dagen en hoe je invulling aan de training geeft. En de afwisseling, we werken voor veel mooie klanten en komen op veel verschillende locaties. Zo ben ik onlangs nog op het circuit van Zandvoort geweest.

 

Wat doe je naast je werk?
Ik hou van het maken van leuke uitstapjes maar ook afspreken met vrienden en reizen is een grote hobby van mij. Met twee kleine kinderen waren de verre reizen even wat verder uit beeld maar deze zomer gaan we voor zes weken met de kinderen rondtrekken in Azië. Dat is ook het mooie van werken bij NIMO; binnen de kaders waarin de trainingen plaatsvinden, is er veel vrijheid.

 

Daarnaast sport ik veel. Vroeger was ik gediplomeerd schaatstrainer, nu schaats ik voor mijzelf. Daarnaast fiets ik graag en loop ik hard. Samen met mijn broer ben ik wielerliefhebber en bezoeken we regelmatig wielerkoersen.

Gerben
Trainer en adviseur Projectmanagement

Eveline
Coördinator Learning Academy

Waarom heb je voor ons gekozen?
Ik leerde NIMO kennen via LinkedIn. Het wekte interesse omdat de core business van NIMO aansloot bij mijn werkervaring. Omdat de reacties die ik las over NIMO en over wat zij leveren zo enthousiast waren besloot ik te reageren op een vacature. Ik heb NIMO vervolgens leren kennen als een heel betrokken organisatie bij zowel klanten als medewerkers. Service leveren is heel belangrijk, net als beloften nakomen. Het is een organisatie die wil blijven groeien en verbeteren. Al die dingen sluiten aan bij wat ik belangrijk vind in een werkgever.

 

Wat vind je leuk aan je baan?
Mijn dagen zijn nooit hetzelfde; het werk is heel dynamisch en wat het voor mij zo leuk maakt is dat elk bedrijf waar we maatwerk voor leveren iets anders van mij vraagt. Ik hou van die afwisseling en uitdaging. De balans tussen aan de ene kant werk doen dat bekend voor mij is en waar ik goed in ben en aan de andere kant nieuwe dingen uitzoeken en onder de knie krijgen is precies goed. Eraan werken om onze klanten de beste ervaring te geven en trainingen en opleidingen te leveren waar we trots op kunnen zijn, dat is steeds het doel en daar lever ik met plezier mijn bijdrage aan.

 

Wat doe je naast je werk?
Naast mijn werk geniet ik van koken en bakken. Vooral brood bakken vind ik erg leuk om te doen, bijvoorbeeld bruin brood, focaccia, krentenbollen of pizza’s. Daarnaast vind ik het heerlijk om de tijd te vergeten met het maken van tekeningen. Ondertussen werk ik ook aan mijn goede voornemen van dit jaar: boeken lezen waarvan ik denk dat ik ze als klassiekers tenminste een keer gelezen moet hebben.

Neem contact met mij op!

Learning & Development Consultant

* Verplicht ** Niet verplicht, maar wel handig

NIMO Project Management Instituut

Hét instituut voor groei in het vak van projectmanagement

 

NIMO focust op ontwikkeling van mens en organisatie op het gebied van projectmatig werken, project-, programma- en portfoliomanagement. Met professionals die zelf ervaren hebben hoe theorie en praktijk met elkaar te verbinden om écht impact te maken.

 

Wij trainen, coachen en adviseren onze klanten en dragen zo bij aan de groei van de medewerkers op alle niveaus, in alle sectoren, in binnen- en buitenland. Met veel aandacht voor toepassing in de praktijk. Dat doen we met veel plezier en trots. Elke dag weer!

Opgericht in
1988

Gevestigd in
Amersfoort

30+
Professionals

100+
Klanten