banner

Gevraagd: Trainer Projectmanagement

Is het ontwikkelen, begeleiden en coachen van professionals in projectmanagement jou op het lijf geschreven, wil je groeien als persoon én als trainingsprofessional? Bij NIMO trainen we vanuit de praktijk. Door de theoretische concepten en modellen te vertalen naar een houvast in de praktijk, zorgen wij ervoor dat de deelnemers deze handvatten de volgende dag al kunnen toepassen. Als trainer met ervaring in het leiden van projecten, breng je inhoud van onze leer- en ontwikkeltrajecten inspirerend over naar de deelnemers. In de wijze waarop wij dat vanuit NIMO precies doen, daar nemen we je graag in mee!

 


 

Kantoor icon2

 

NIMO Project Management Instituut verzorgt leer- en ontwikkeltrajecten op maat voor klanten in alle sectoren, van MKB tot multinational, van gemeente tot Rijksoverheid, van museum tot NGO; altijd vanuit ons specialisme: professionalisering van projectmanagement in organisaties.

 

Waarom bij NIMO?

Wij dragen bij aan succesvolle projecten waar mensen met trots en plezier in groeien. Bij NIMO leer je iedere dag weer wat nieuws en heb je in een enthousiast team alle ruimte om jezelf te verbeteren en jouw ideeën in de praktijk te brengen.

 

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun leer- en ontwikkelvraag met kennis van zaken wordt beantwoord. Bij NIMO werken we met gedreven trainers die ieder vanuit een eigen achtergrond, expertise en gedeelde passie voor projectmanagement bijdragen aan de persoonlijke groei van deelnemers en ontwikkeling van de organisatie. 

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?

  • Je werkt in samenwerking met de klant, L&D consultant en trainingsacteurs het programma uit voor een (internationaal) leer- en ontwikkeltraject op maat;
  • Je zorgt samen met de coördinator en collega trainers dat de (online) trainingsmaterialen op orde zijn;
  • Je verzorgt de trainingsbijeenkomsten en brengt de inhoud van het leer- en ontwikkeltraject op maat over naar de deelnemers;
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke vragen vanuit de klant en de deelnemers;
  • Je biedt deelnemers begeleiding tijdens de fysieke trainingsbijeenkomsten en digitaal in de online leeromgeving van ons learning management systeem;
  • Je informeert de L&D consultant over de voortgang en geeft input ten behoeve van de (tussen)evaluaties met de klant;
  • Je spart met collega trainers en L&D consultants over verbeteringen en vernieuwingen die kunnen worden doorgevoerd;
  • Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en profilering van het vak projectmanagement. 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een trainer die gedreven is in het ontwikkelen, begeleiden en coachen van professionals in projectmanagement.

 

Je beschikt over ruime praktijkervaring in projectmanagement. Je weet jouw kennis op een interactieve en uitdagende wijze over te brengen, de deelnemersgroep in beweging te brengen en mee te nemen in de praktische toepassing. Daarnaast spreek en schrijf je goed Engels, want veel van onze leer- en ontwikkeltrajecten vinden plaats op internationaal niveau.

Reageren?

Stuur je motivatie en CV naar Simon Uithol, Manager Learning Academy, via learning@nimo.nl.

 

Wij zijn heel benieuwd om met je kennis te maken!

 

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training

IPMA-D

Aanmelden voor deze training

Plannen en organiseren

Aanmelden voor deze training