NIMO – diensten – Learning & Development

Een organisatie ontwikkelt zich doordat de mensen die er werken zich ontwikkelen

NIMO helpt om de focus uit te breiden van het gewoon volgen van een ‘training’ naar het gezamenlijk creëren van een ‘traject’ waarin voortdurend geleerd wordt en projectmanagement en leiderschap ontwikkeld wordt.

 

Leren en ontwikkelen ondersteunt de prestatieverbetering in de organisatie.

 

We passen hiervoor nieuwe modellen en technieken toe, reiken innovatieve oplossingen en implementatiemethoden aan en evalueren de opbrengsten (ROI). Binnen deze werkwijze hanteren we een 70:20:10 aanpak: we gaan uit van het leren als onderdeel van het dagelijkse werk, door samen te werken en te praten met collega’s en experts over specifieke onderwerpen en door gestructureerde ontwikkelinterventies. Dit geïntegreerde samenspel wordt door NIMO bijeengebracht in het Project Management Development House.

 

Ontwikkelen in projectmanagement heeft zijn eigen kenmerken en dynamiek. Ervaring en didactische kennis heeft NIMO als specialist ertoe gebracht een eigen visie te hanteren bij het vormgeven en realiseren van effectieve 70:20:10 ontwikkeltrajecten in projectmanagement.

 

We zijn gedreven om bij te dragen aan en oprecht betrokken bij wat uw organisatie wil bereiken. Met enthousiasme en oog voor praktische toepasbaarheid gaan we graag met u in gesprek om het leren en ontwikkelen in uw organisatie vorm te geven en tot vernieuwende ideeën te komen. We stellen hierbij vragen als: ‘Waar loopt u als organisatie tegenaan? Wat wilt u bereiken? Wat heeft uw organisatie nodig om een stap verder te komen? In hoeverre biedt een ontwikkeltraject uitkomst om uw doelen te bereiken?’.

 

 

We betrekken onze trainers bij de voorbereidende gesprekken en creëren hierdoor de mogelijkheid om ieders eigen expertise in te brengen en voor elkaar toegevoegde waarde te creëren. Het resultaat van deze benadering zien wij terug in de enthousiaste reacties die wij ontvangen van de deelnemers en klanten waarmee wij samenwerken. Cocreëren met de business geeft ons energie en daagt ons uit om ook zelf continu te leren en ontwikkelen.

 

 

Wilt u gezamenlijk een ontwikkeltraject creëren voor professionalisering van projectmatig werken of projectmanagement? Neem voor een persoonlijk gesprek contact op met onze Learning & Development consultant, Simon Uithol.

Heeft u specifieke vragen?

Contact

NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR BIJ

Praktisch projectleiderschap

19/04/2021
03/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

01/04/2021
08/10/2021

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

20/04/2021
06/09/2021
08/11/2021

Aanmelden voor deze training