banner

Certificering

  1. Nimo
  2. -
  3. In-company
  4. -
  5. Certificering

Of we vinden een weg, of we maken er één.

Certificering in projectmanagement is niet meer weg te denken. Voor de ene projectmanager is certificering een manier om te zien waar hij nu staat ten opzichte van de internationale standaards.

Voor de ander vormt het de ladder om zijn loopbaan mee vorm te geven. De ene organisatie wil een uniforme en meetbare standaard zodat medewerkers op een zelfde manier (samen)werken. Voor de andere is het een manier om (internationaal) aan te tonen dat medewerkers voldoen aan onafhankelijke kwaliteitscriteria Er zijn vier mogelijkheden voor certificeringen in project- en programmamanagement: PRINCE2®, MSP®, IPMA en PMI. Het zijn alle vier internationaal erkende certificeringen met elk hun eigen kenmerken.


We werken met diverse soorten interventies, zoals trainingen, workshops, online modules, intervisie, team- en persoonlijke coaching. Voor alle niveaus, van projectteamleden tot directies. Met bijzondere aandacht voor de borging. We werken tijdens deze trajecten graag met interne gastsprekers, co-trainers en coaches om de aansluiting met uw eigen organisatie nog sterker te maken.


Wilt u vrijblijvend verkennen wat NIMO voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op. We adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste keuze voor uw organisatie. 

PRINCE2® en MSP®zijn geregistreerde handelsmerken van AXELOS Limited, gebruikt met toestemming van AXELOS Limited. Alle rechten voorbehouden.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

PRINCE2® Foundation

Aanmelden voor deze training