banner

Coaching en begeleiding

  1. Nimo
  2. -
  3. In-company
  4. -
  5. Coaching en begeleiding

Resultaat op de werkvloer

Opleidingen en trainingen zijn vaak een oplossing voor een professionaliseringsvraagstuk. In sommige gevallen werkt het beter om 1 op 1 te kunnen sparren met een persoonlijke coach.

Dit kan zijn vanwege uw eigen persoonlijke situatie, de gevoeligheid van het onderwerp of gewoon praktisch gezien uw beschikbare tijd. Al jaren helpt NIMO mensen direct in hun professionalisering of als klankbord voor een op te leveren advies, projectplan of communicatieplan. Ook kunnen wij u helpen bij het meer grip krijgen op uw team, leveranciers, onderaannemers of andere stakeholders, door u te coachen op je communicatieve en leiderschap skills.

Geen getheoretiseer maar praktisch, concreet gericht op het verbeteren van uw persoonlijke kwaliteiten en mogelijkheden.

Onze coaches zijn zelf ervaren projectleiders en coachen en begeleiden inmiddels al jaren projectleiders, projectmanagers, programmamanagers en programmadirecteuren. Wij helpen u om het beste uit uzelf te halen.

Naast coachen kunnen wij u ook helpen direct binnen de eigen organisatie. Door over de schouder mee te kijken of zelf een deel van de werkzaamheden uit te voeren. Dit kan zijn vanuit de rol van ondersteuner, expert of (mede)uitvoerder. Systematisch kijken we dan naar een uniforme werkwijze of het her kaderen van projecten die vast dreigen te lopen.

Wilt u ontdekken welke waarde wij voor u kunnen hebben? We adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste oplossing voor uw vraagstuk.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training

IPMA-D

Aanmelden voor deze training

Plannen en organiseren

Aanmelden voor deze training