banner

Vacature Trainer Projectmanagement

Vacature Trainer Projectmanagement

Als trainer op het vakgebied projectmanagement is het jouw grote drijfveer om mensen verder te helpen in hun ontwikkeling. Door het ontwikkelen van hun competenties en hen te begeleiden naar certificering. Je neemt hierbij je eigen ervaring en passie mee als projectmanager.

Het werkveld

Ons werkveld is het speelveld van projectmanagement in diverse branches en sectoren, van multinationals tot mkb, van gemeenten tot rijksoverheid. Altijd werkend vanuit ons specialisme: ontwikkelaar in projectmanagement.

 

Vanuit jouw specialisme als trainer draag je aan kleine groepen kennis over van de contextuele -, gedragsmatige -, en vaktechnische competenties (zoals deze zijn vastgelegd in de ICB4). Je maakt hierbij de vertaalslag naar de toepassing in de praktijk en traint de noodzakelijke vaardigheden die daarbij aan de orde zijn. Als begeleider ondersteun je mensen bij de professionele toepassing en volledige IPMA certificering. Als collega onderhoud je contacten met bestaande klanten en draag je bij aan de ontwikkeling en innovatie van het vakgebied waardoor NIMO vooroplopend blijft.

Wie zoeken wij voor deze functie

We vinden het belangrijk dat je aantoonbare ervaring hebt als trainer in projectmanagement en IPMA en Agile in het bijzonder. Ook heb je minimaal vijf jaar ervaring als gecertificeerd projectmanager op IPMA-B/C niveau zodat je dezelfde taal spreekt als de deelnemers en het referentiekader van de deelnemers kent. Je beschikt over ruime theoretische kennis van de gangbare projectmanagement modellen en je kunt deze kennis ook op een interactieve en leerzame wijze overbrengen en deelnemers meenemen in de praktische toepasbaarheid daarvan. Je hebt kennis en praktische ervaring met Agile werken, zoals Scrum en SAFE. Gezien ons internationale karakter heb je een actieve beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

 

Naast ervaring met het geven van fysieke trainingen heb je ook ruime ervaring met het geven van interactieve online trainingen en beheers je online tools zoals Zoom, MS Teams, Miro, Mentimeter en aNewSpring.

Jouw profiel

Je hebt een passie voor de ontwikkeling en begeleiding van mensen. Je wilt mensen echt in beweging zetten en neemt daarbij jouw didactische kennis en vaardigheden mee. Je bent geïnteresseerd in ontwikkelingen op zowel het vakgebied van projectmanagement als van Learning & Development en je vindt het leuk om te experimenteren met nieuwe trainingsvormen.

Je bent een stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht en je bent zeer gedreven. Daarnaast ben je ondernemend, heb je een actieve benadering met daadkracht en durf en ben je flexibel. Collegialiteit kenmerkt je en je draagt optimaal bij aan de missie van NIMO.

De taken

Als trainer bij NIMO geef je trainingen en draag je bij aan ontwikkeling van nieuwe trajecten. Je werkt daarbij nauw samen met collega trainers en Learning & Development consultants. Je bent ook gesprekspartner op niveau voor onze klanten. Je kunt daarbij heel goed de vertaalslag maken van de vraag van de klant naar het ontwikkelen en uitvoeren van opleidings- en trainingsprogramma’s.

Op het gebied van IPMA voer je met onze deelnemers intakegesprekken, je beoordeelt projectrapporten en je kunt (proef)assessments afnemen. Het begeleiden van deelnemers bij hun persoonlijke groei naar volledige certificering ook een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden. Tot slot lever je als trainer van NIMO een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van IPMA en Agile en profilering van het vak als geheel.

Ons aanbod

Wat maakt het nou zo gaaf om bij ons te komen werken?

  • Je maakt deel uit van een ervaren team dat op elkaar kan bouwen.
  • Veel ruimte om zelf vorm en invulling geven aan eigen ideeën en een hoge mate van zelfstandigheid.
  • Energiek, samen met klanten oplossingen bedenken en uitvoeren.
  • We zijn een gerenommeerd bedrijf; als relatief kleine organisatie hoog gewaardeerd bij topbedrijven, overheden en mkb.
  • Je verrijkt je eigen kennis en ervaring samen met collega’s, en kunt deze direct overbrengen in de trainingspraktijk.
  • Je werkt in een dynamische omgeving met verschillende klanten en personen.
  • Je kunt samen met ook andere nieuwe collega’s met een frisse blik richting geven aan een mooie toekomst.

Graag ontvangen wij jouw reactie middels een motivatie en CV via mail@nimo.nl ter attentie van Hans Treffers, COO.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Treffers via 033-4720073.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training

Managing Successful Programmes Foundation

Aanmelden voor deze training