banner

Vacature (junior) Learning & Development consultant

  1. Nimo
  2. -
  3. Werken bij NIMO
  4. -
  5. Vacature (junior) Learning & Development consultant

Vacature Learning & Development consultant

NIMO groeit! Kom jij als junior Learning & Development consultant ons team versterken om onze groeiambities te realiseren? 

 

Vind je het leuk om te werken voor verschillende klanten en haal je je energie uit het ontwikkelen van mensen op verschillende niveaus in de organisatie? Dan is deze functie iets voor jou! 

 

Bij NIMO ontwerpen we ontwikkeltrajecten voor klanten in alle sectoren, van MKB tot multinationals, van gemeente tot Rijksoverheid, van museum tot NGO; altijd vanuit ons specialisme: ontwikkelaar in projectmanagement. 

 

Door een toenemende vraag naar ondersteuning en advies bij het ontwerpen van ontwikkeltrajecten wordt de rol van Learning & Development consultant steeds belangrijker en gewaardeerd door onze klanten. Daarom zijn we op zoek naar extra ondersteuning en uitbreiding van ons L&D team. 

Welke werkzaamheden voer je uit? 

Je ondersteunt het L&D team van NIMO om samen een ontwikkeltraject voor de klant te ontwerpen. 

Na het ontwerpen van het traject zorg jij voor de voorbereiding en coördinatie van het traject. Dit doe je door samen te werken met de trainers en door het ontwikkelen en voorbereiden van de trainingsmaterialen (zoals presentaties, webinars, handleidingen, werkboeken, formulieren en online e-learning modules). Je bewaakt de planning en houdt de klant op de hoogte van de voortgang, de (evaluatie)resultaten en de impact van het traject. 

Je bouwt een relatie op met het team bij de klant en je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt voor praktische en inhoudelijke vragen. 

Je maakt deel uit van het L&D team van NIMO en de teams bij onze klanten (o.a. HR, Talentmanagement en L&D). Je werkt direct samen met de senior Learning & Development consultants en de trainers, adviseurs en vaste freelancers van NIMO. 

Wie zoeken wij voor deze functie? 

We zien deze functie als een tweede carrière stap. 


Je hebt minimaal drie jaar werkervaring op het gebied van leren en ontwikkelen van mensen en het onderhouden van relaties met klanten. Je hebt sterke affiniteit met projectmatig werken en projectmanagement. Je bent in staat om makkelijk te schakelen in je werkomgeving. 


Voor een goede aansluiting bij het L&D team van NIMO neem je onderwijskundige kennis- of ervaring mee, zodat je voor NIMO en onze klanten direct van toegevoegde waarde kunt zijn. 

Welk profiel kenmerkt jou als Learning & Development consultant? 

Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en samen met het L&D team het verschil te maken voor de klant. Je biedt graag ondersteuning, brengt vernieuwende ideeën in en je toont initiatief. Je hebt een oprechte interesse in wat de klant beweegt en je toont belangstelling op persoonlijk vlak. 

Je durft te zeggen wat je vindt en denkt vanuit jouw professionele rol als adviseur voor de klant. Je bent niet snel tevreden en je wilt dingen beter doen dan de vorige keer. Daarbij werk je gestructureerd en secuur.  


Jouw ervaring en kwaliteiten zijn op HBO/WO werk- en denkniveau, een zelfstandige en vooral praktische instelling is een vereiste. Verder beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Ook ben je bedreven in het werken met Office 365. 

Wat bieden wij? 

Een gevarieerde werkomgeving, waarbij je voor een grote verscheidenheid aan klanten opdrachten verricht. Je collega’s zijn je klankbord en sparren graag met je over ideeën en ervaringen. 


Vanzelfsprekend bieden wij jou als Learning & Development consultant een marktconform salaris en faciliteren wij je om je werk goed te kunnen doen. 


Wij bieden een tijdelijk contract voor min. 32 uur per week, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit? 

De eerste selectie vindt plaats op basis van motivatie en CV. Je voert het kennismakingsgesprek in principe met twee senior L&D consultants. Daarna volgt een tweede gesprek met de directeur en een consultant. Afsluitend wordt een arbeidsvoorwaardengesprek gevoerd. 

Solliciteren? 

Stuur je CV en motivatie uiterlijk vóór 5 maart a.s. naar c.zegers@nimo.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Corine Zegers (senior L&D consultant, via c.zegers@nimo.nl). Ons kantoor is bereikbaar via telefoonnummer 033 – 472 0073. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA - projectmanagement - basis

Aanmelden voor deze training

PRINCE2® Foundation + Practitioner combinatietraining

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Practitioner

Aanmelden voor deze training