banner

Gevraagd: Learning & Development Consultant

Vind je het leuk om mensen en organisaties te ontwikkelen op verschillende niveaus en haal je ook je energie uit het verwerven van nieuwe opdrachten? Dan is deze functie van Learning & Development consultant bedoeld voor jou. Als adviseur met ervaring in een commerciële omgeving, ben jij dé sparringpartner voor onze klanten bij het ontwerpen van een leer- en ontwikkeltraject. In de wijze waarop wij dat vanuit NIMO precies doen, daar nemen we je graag in mee!

 


 

Kantoor icon2

 

NIMO Project Management Instituut verzorgt leer- en ontwikkeltrajecten op maat voor klanten zowel nationaal als internationaal in alle sectoren; van MKB tot multinational, van gemeente tot Rijksoverheid - altijd vanuit ons specialisme: professionalisering van projectmanagement in organisaties.

 

Waarom bij NIMO?

Wij dragen bij aan succesvolle projecten waar mensen met trots en plezier in groeien. Bij NIMO is geen werkdag hetzelfde en werk je in een enthousiast team waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en jouw ideeën in de praktijk te brengen.

 

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat een leer- en ontwikkelvraag door jou proactief wordt opgepakt. Bij NIMO werken we samen in klantteams (trainer, coördinator en een L&D consultant) en gaan we voor een zichtbaar resultaat. Jij bent voor de klant dé sparringpartner om een leer- en ontwikkeltraject op maat vorm te geven.

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?

  • Leggen van het eerste contact om bij potentiële klanten een leer- en ontwikkelvraag te bespreken;
  • Bouwen aan een langdurige relatie met bestaande klanten;
  • Uitwerken van aansprekende voorstellen en brochures waarin je een traject aanbiedt en presenteert;
  • Ontwerpen en managen van een programma voor het traject, in samenspraak met de klant en het klantteam bij NIMO;
  • Ontwikkelen en verbeteren van de leermaterialen (zoals workshops, online werksessies, presentaties en praktijkcases) en het optimaliseren van de aansluiting op ons online leerplatform ANIMO;
  • Informeren van de klant over de voortgang en evaluaties van het traject;
  • Meten en zichtbaar maken van de leerresultaten en de impact van het traject op de deelnemers en de organisatie bij de klant;
  • Bijdragen aan continue verbeteringen in de trajecten en vernieuwende cultuur binnen NIMO: met trots, plezier en groei.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een adviseur met ervaring in het leren en ontwikkelen van mensen en organisaties. Jij haalt energie uit het ontwikkelen van trajecten samen met klanten, het onderhouden van contacten, het opbouwen van relaties én je hebt affiniteit met het vakgebied projectmanagement.

 

Om een goede invulling te geven aan de rol van adviseur beschik je over
HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als L&D adviseur in een commerciële omgeving. Je kunt goed zelfstandig werken en hebt een praktische instelling om met uitdagingen om te gaan. Je spreekt en schrijft goed Engels, want veel van onze leer- en ontwikkeltrajecten vinden plaats op internationaal niveau.

Reageren?

Stuur je motivatie en CV naar Simon Uithol, Manager Learning Academy, via learning@nimo.nl.

 

Wij zijn heel benieuwd om met je kennis te maken!

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training

IPMA-D

Aanmelden voor deze training

Plannen en organiseren

Aanmelden voor deze training