banner

Gevraagd: Coördinator Learning Academy

Ben jij goed in plannen en organiseren, werk je gestructureerd en ga je niet naar huis voordat alles tot in de puntjes geregeld is voor de klant en de deelnemers? Met een open blik kijken wij naar de leer- en ontwikkelbehoefte van onze klanten en dagen wij deelnemers uit om te groeien in het vak van projectmanagement. Bij NIMO is echt geen dag hetzelfde!

 


  

Kantoor icon2

 

NIMO Project Management Instituut verzorgt leer- en ontwikkeltrajecten op maat voor klanten in alle sectoren, van MKB tot multinationals, van gemeente tot Rijksoverheid, van museum tot NGO; altijd vanuit ons specialisme: professionalisering van projectmanagement in organisaties.

 

Waarom bij NIMO?

We geloven dat een organisatie zich ontwikkelt doordat de mensen die er werken zich ontwikkelen. Bij NIMO leer je iedere dag weer wat nieuws en heb je in een enthousiast team alle ruimte om jezelf te verbeteren en jouw ideeën in de praktijk te brengen.

 

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat hun leer- en ontwikkelvraag met kennis van zaken wordt opgepakt. Bij NIMO werken we met elkaar samen in klantteams (L&D consultant, trainer én een coördinator) en zorgen we voor een persoonlijk gezicht en centraal aanspreekpunt. Binnen de Learning Academy vervul jij de rol van coördinator en coördineer je de werkzaamheden voor meerdere klanten. 

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?

  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen vanuit de klant en de deelnemers;
  • Je stelt in afstemming met de klant, trainers en trainingsacteurs de planning op voor een (internationaal) leer- en ontwikkeltraject op maat;
  • Je bewaakt dat werkzaamheden juist en tijdig worden opgepakt zoals afgesproken met de klant;
  • Je helpt de trainer door te zorgen dat de (online) trainingsmaterialen op orde zijn en aan de deelnemers beschikbaar worden gesteld;
  • Je beheert en monitort de online leeromgeving voor de leer- en ontwikkeltrajecten in ons learning management systeem (aNewSpring);
  • Je informeert de klant over de voortgang en regelt de verwerking van presentielijsten, formulieren, opdrachten en (tussen)evaluaties;
  • Je overlegt met de L&D consultant over verbeteringen en vernieuwingen die kunnen worden doorgevoerd;
  • Je ondersteunt het klantteam bij het maken van offertes, brochures en presentaties. 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een coördinator die proactief is, dienstverlenend is ingesteld en denkt in mogelijkheden en kansen. Jij wilt niet naar huis voordat alles tot in de puntjes is geregeld voor de klant en de deelnemers.

 

Om goed invulling te kunnen geven aan de rol van coördinator beschik je over HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring. Je hebt ervaring met projectmatig werken en draagt met een open blik bij aan het verder verbeteren van het werken in onze klantteams. Je spreekt en schrijft goed Engels, want veel van onze leer- en ontwikkeltrajecten vinden plaats op internationaal niveau.

 

Stuur je reactie naar Simon Uithol, Manager Learning Academy, via learning@nimo.nl

 

Wij zijn heel benieuwd om met je kennis te maken!

 

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

PRINCE2® Foundation

Aanmelden voor deze training