banner

Partners

  1. Nimo
  2. -
  3. Over NIMO
  4. -
  5. Partners

Partners

NIMO is specialist op het gebied van projectmatig werken, projectmanagement en programmamanagement. De eigen trainers, adviseurs en coaches van NIMO hebben allen ruime ervaring opgedaan met projecten in de praktijk en met het ontwikkelen van mens en organisatie. Naast de vaste medewerkers werkt NIMO al jarenlang samen met betrouwbare partners.

De toegevoegde waarde van OPTIO ligt in het trainingsaanbod van PMP en Agile/SCRUM. Ronald Verheijden is de drijvende kracht en zorgt voor een continue beleving en een unieke wijze van interactie met de deelnemers. Een combinatie waarbij leren ook zeer vermakelijk is.

Essensus richt zich op bezieling & energie in organisaties. Dit gebeurt door gerichte training, coaching en advisering. Jivan Schuurmans helpt mensen efficiënter en effectiever met hun energie om te gaan in hun werksituatie. Deze energie zet Jivan ook in bij zowel praktische projectmanagement trainingen als IPMA opleidingen.

DeSpa richt zich met name om oplossingen te vinden voor management- en organisatievraagstukken. De aanpak van Jeen de Spa is gekenmerkt door humor, doortastendheid, creativiteit en directheid. Deze vraagstukken hebben ook te maken met persoonlijk leiderschap waarbij het gaat om hoe goed je jezelf kent en hoe je accepteert wat er is. Jeen de Spa verzorgt voor het NIMO trainingen persoonlijk leiderschap binnen de

The Fire Within richt zich op de ontwikkeling en het welzijn van mensen. De programma’s kenmerken zich door actief ervaren in een ongewone omgeving en zijn gericht op samenwerkingsvraagstukken. Voor het NIMO verzorgt Rob Melessen trainingen die, naast projectmatig werken, gericht zijn op samenwerken en teambuilding.

C-Kracht is het bedrijf van Caroline Kuijper. Als sociaal psycholoog traint en coacht zij mensen al ruim 20 jaar met als doel hun talenten te helpen ontwikkelen. Binnen veel trainingen van NIMO verzorgt zij de communicatieve onderdelen. Competenties waar de projectmanager dagelijks mee wordt geconfronteerd.

NIMO en Lagant kennen al jarenlang een intensieve samenwerking. Het gaat met name om de kwaliteit van ondersteunende producten bij IPMA- en Axelos trainingen en opleidingen, zoals boeken en e-learning.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement 1

Aanmelden voor deze training

PRINCE2 Foundation

Aanmelden voor deze training

Professional Scrum Product Owner

Aanmelden voor deze training