banner

PRINCE2 2017

  1. Nimo
  2. -
  3. Nieuws
  4. -
  5. PRINCE2 2017

Het laatste nieuws

14-08-17

Dit jaar heeft AXELOS een update van PRINCE2 uitgebracht. Net zoals bij voorgaande updates (de vorige was in 2009) zijn de ervaringen van gebruikers wereldwijd de drijfveer achter de nieuwe versie. De belangrijkste wijziging is dat er veel meer nadruk wordt gelegd op de schaalbaarheid en flexibiliteit. In de praktijk wordt de methode al flexibel toegepast voor verschillende soorten projecten en hanteren organisaties hun eigen PRINCE2 variant. Dit is nu verder doorgevoerd in de methode. In de 2017 versie van PRINCE staat nu welke producten je minimaal moet opleveren en welke onderdelen je minimaal moet uitvoeren. Dit terwijl je optimaal gebruik blijft maken van een internationaal erkende best practice methode. Ook de verschillende soorten projecten met hun PRINCE2 toepassing komen aan de orde. Denk hierbij aan de combinatie met Agile werken.

NIMO gaat de nieuwe versie eind 2017 aanbieden voor haar Engelstalige klanten. De Nederlandse versie komt in de loop van 2018.


De conclusie is dat PRINCE2 2017 organisaties helpt om hun projecten op een flexibele, gestructureerde manier tot een goed einde te brengen.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de NIMO PRINCE2 lead trainer Michiel Ruzius.

 

PRINCE22017

 

  • Prince
  • Overig

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training