banner

NMT & NIMO: Maritime Project Management course (Online)

13-01-21

NMT & NIMO: Maritime Project Management course (Online)

Na een succesvolle pilot in 2020, slaan NIMO en Netherlands Maritime Technology (NMT) vanaf januari de handen weer ineen en starten de training Maritime Project Management Course.  
 
De training van zes dagdelen Maritiem Projectmanagement is gericht op het professionaliseren van vaardigheden, methoden en technieken van deelnemers binnen de maritieme sector. De nadruk ligt op het praktisch en uitvoerbaar opzetten, organiseren en managen van maritieme projecten (componenten, systemen en zelfs hele schepen) in nauwe samenwerking met alle betrokkenen.  
 
Het doel van de training? Goed overzicht krijgen over alle aspecten van een project en deze effectief te kunnen managen, een hele uitdaging!
NIMO is trots dat we door middel van training kunnen bijdragen aan de visie van NMT.

De Nederlands maritiem-technologische sector wordt geconfronteerd met toenemende, wereldwijde concurrentie en protectionisme. Het is hun overtuiging dat de sector zich moet onderscheiden op de gebieden kennis, duurzaamheid en innovatie.

Netherlands Maritime Technology versterkt dit onderscheidend vermogen door activiteiten en projecten te initiëren, samenwerking te stimuleren en level playing field te bewaken.

De training vindt geheel online plaats en wordt gegeven in onze Hybride trainingsruimte door Bart Hoitink.NMT voor LinkedIn
  • Overig

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training