banner

IPMA keurmerk NIMO verlengd!

  1. Nimo
  2. -
  3. Nieuws
  4. -
  5. IPMA keurmerk NIMO verlengd!

Het laatste nieuws

08-02-18

Het IPMA keurmerk is erkenning van IPMA Nederland dat NIMO voldoet aan de standaarden en een volledig, goed cursusaanbod biedt ter voorbereiding op de IPMA examens. Zowel de trainingsaanpak en de trainingsmaterialen zijn beoordeeld door twee assessoren van IPMA. Uit deze beoordeling is naar voren gekomen dat de IPMA leerstof in de hele breedte en met voldoende diepgang wordt behandeld voor onze deelnemers. We zijn trots op het feit dat juist de goede balans tussen kennisoverdracht en toepassing van de kennis als sterk punt naar voren is gekomen.

 

Door te kiezen voor een IPMA opleiding bij NIMO ben je dus verzekerd van een goede voorbereiding en begeleiding op het examen. Wij helpen jou als deelnemer om aan IPMA aan te tonen op welk niveau jij projectmanagement beheerst. Met het IPMA certificaat in handen kun je aan anderen laten zien dat je een ervaren projectmanager bent met kennis en kunde van zaken.

 

“We krijgen van onze deelnemers veel positieve feedback tijdens en na afloop van de opleidingen. Ik ben er trots op dat ook een onafhankelijke toetsing laat zien dat onze manier van trainen en begeleiding een compliment en keurmerk verdient.”

 

Jos Peek2

Jos Peek. Lead IPMA Trainer

NIMO Project Management Instituut

  • IPMA
  • Advies
  • Coaching
  • Competenties

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training