banner

Even voorstellen: Kirsten Bulthuis, Learning & Development Consultant

16-09-19

Vanaf 16 september heeft NIMO er een nieuwe collega bij! Kirsten Bulthuis is vandaag begonnen als Learning & Development Consultant.

"Anderen helpen groeien, zowel op persoonlijk én professioneel gebied, daar krijg ik energie van!"

Als sociaal hulpverleenster in de basis vond ik het altijd al belangrijk dat ik iets kon betekenen voor anderen. Wonend in Zwolle heb ik mij vier jaar lang mogen ontwikkelen als een hulpverlener met veel aandacht voor de cliënt, maar na mijn SPH opleiding kwam ik tot de conclusie dat persoonlijke en professionele groei mij veel meer ging aanspreken en dat zorgde dan ook voor een overstap naar de wereld van Learning & Development. Inmiddels woon ik in Utrecht en zie ik veel mensen om mij heen waarin de vraag naar persoonlijke en professionele groei erg groot is. Zowel op individueel gebied, als organisatie breed.

 

En hoe fijn, als ik een rol kan spelen in de groei van organisaties en medewerkers door zich met elkaar laten te verbinden en samen een ontwikkelproces aan te gaan. Iets waar ik al 2 jaar van droom, en nu dan eindelijk als L&D consultant bij NIMO mag gaan uitvoeren. Van een heel groot bedrijf met meer dan 1000 medewerkers, naar een klein bedrijf met maar 14 medewerkers, maar met een groot bereik. Een hele verandering, maar ik denk dat NIMO mij veel meer in mijn kracht kan zetten en een bedrijf is waar ik met goeie samenwerkingen, een bijdrage kan gaan leveren aan ieders ervaring en vaardigheden.  

 

 

 

kirst

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training