banner

Even voorstellen: Bianca van Sommeren, L&D Consultant

07-04-20

Op 1 april is Bianca van Sommeren begonnen in de rol van L&D Consultant bij NIMO! In dit artikel stelt zij zich voor!

 

Ik ben Bianca van Sommeren en geboren en getogen in een van de mooie Hanzesteden die Nederland rijk is: Doesburg. Hier woon ik samen met mijn man en twee dochters. Op 1 april ben ik bij NIMO begonnen in de mooie functie van Learning & Development Consultant. 

 

Als je ontdekt waar je echte passie ligt en daar je werk van kunt maken, dan werk je altijd met heel veel plezier.

Voor mij is deze passie gelegen in het opleiden en ontwikkelen van mensen en organisaties. Het geven van advies, het meedenken in mogelijkheden en het aanbieden van creatieve maatwerkoplossingen, vind ik het mooie van het L&D vak. 

 

Mijn eerste stappen op dit vlak heb ik bij Randstad gezet, waar ik 23 jaar heb gewerkt. Eerst als intercedent en de laatste vijf jaar als Learning & Development Adviseur bij Randstad Inhouse Services. Hier heb ik klanten geadviseerd over inzet van opleidingsmogelijkheden voor zowel onze flexwerkers als voor vaste medewerkers.

 

Ik geloof er heel erg in dat opleiden en ontwikkelen niet is gelegen in het aanbieden van een training of opleiding alleen maar dat het gaat om het goed in kaart brengen van de vraag van de organisatie en daar een oplossing bij te vinden de past binnen de doelstelling van de organisatie en de medewerkers die er werken. Deze bijdrage wil ik bij NIMO leveren en bijdragen aan de topprioriteit van NIMO: projecten en de mensen die in projecten werken naar een zichtbaar hoger niveau brengen!

 

Bianca 1

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training

IPMA-D

Aanmelden voor deze training

Plannen en organiseren

Aanmelden voor deze training