banner

Dienstbaar leiderschap

  1. Nimo
  2. -
  3. Nieuws
  4. -
  5. Dienstbaar leiderschap

Het laatste nieuws

12-04-18

19 april neemt NIMO deel aan het PMI  event in Aken. Het evenement is een chapter meeting over dienstbaarleiderschap en interculturele factoren.

 

In de afgelopen jaren is de rol van de projectsponsor geëvolueerd. Van regisseren tot faciliteren. Van voorgeschreven eisen naar functionele specificaties. Van command & control tot dienend leiderschap.

 

Hoe verandert de meer traditionele projectsponsor? Wat zal het effect zijn op het project en het proces? Hoe kunt u als projectmanager uw projectsponsor helpen met deze verandering? Tijdens dit evenement wordt gezocht naar enkele antwoorden en best practices om mee te nemen.

 

Bart Hoitink (CEO), co-auter van het boek 'Being the Project Sponsor" en co-founder van The Projectleadership Institute geeft hierover een presentatie. Deze presentatie zal een aantal hefbomen en hulpmiddelen voorstellen die door projectmanagers kunnen worden gebruikt om op een praktische manier hun eigen interculturele leiderschapsstijl kunnen ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op teamniveau.

Als u erbij wil zijn, dan kan dat nog via deze link.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training