banner

Algemeen

  1. Nimo
  2. -
  3. Mens
  4. -
  5. Algemeen

Van willen naar doen

NIMO is specialist op het gebied van projectmatig werken, projectmanagement en programmamanagement. Mensen verder helpen ontwikkelen en hun competenties versterken is ons vak.

Ons streven is de leercurve te versterken op alle niveaus (‘een leven lang leren’), en hierdoor de deelnemers, maar ook projectteams en organisatie beter te laten functioneren.

Dat doen we door praktijkgerichte trajecten met verschillende interventies, trainingen, examenopleidingen, persoonlijke begeleiding, coaching en intervisie. Steeds aansluitend op de ontwikkelbehoefte en praktijk van de deelnemer en zijn organisatie. Voor iedereen die met projecten en programma’s te maken heeft, van teamlid tot opdrachtgever, omdat goed samenspel zo belangrijk is voor succes.

We hebben een uitgebreid trainingsaanbod  voor diegene die zichzelf op individuele basis wil ontwikkelen. We merken dat het steeds wordt gewaardeerd dat deelnemers uit verschillende organisaties en sectoren komen, om zo het blikveld te verruimen en inzichten en ‘best practices’ te delen.

We werken in-company voor organisaties die doelgroepen of teams verder willen ontwikkelen. Op maat gemaakt voor uw organisatie, of afgeleid van ons open programma. Van effectieve ’70-20-10’ ontwikkeltrajecten met tot inspirerende workshops, van individuele coaching tot projectmanagement seminars, live & online. Organisatie-ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling gaan daardoor hand in hand. 

 

We adviseren u graag in een persoonlijk gesprek over de juiste keuze voor uw ontwikkeling.

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

Praktisch projectmanagement

Aanmelden voor deze training

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training