banner

Over NIMO

  1. Nimo
  2. -
  3. Over NIMO

Specialisme is een keuze

NIMO ondersteunt mensen en organisaties bij de ontwikkeling en professionalisering van projectmatig werken, projectmanagement en programmamanagement. Door ontwikkeling van de competenties van de partijen die bij projecten betrokken zijn, maar ook door verankering van het geleerde in de praktijk en procesverbetering in de projectomgeving. Kernproducten van NIMO zijn projectmanagement opleidingen en trainingen, coaching en advies.

NIMO Project Management Instituut richt zich op vrijwel alle sectoren en verzorgt naast open trainingen ook in-company maatwerktrajecten gericht op projectmanagement in uw organisatie. NIMO Academy richt zich specifiek op de overheid en financiële sector. In Nederland zijn wij een van de weinige specialisten op dit gebied. Niet de grootste, maar wel de enige speler die zich echt exclusief richt op ontwikkeling in projectmatig werken en het vakgebied project- en programmamanagement. Dat doen we al ruim 30 jaar, met veel passie en impact.

De trainers, adviseurs en coaches van NIMO hebben allen ruime ervaring opgedaan met projecten in de praktijk en met het ontwikkelen van mens en organisatie. In onze ogen is dat noodzakelijk om dit vak in al zijn finesses te beheersen. Ervaring, enthousiasme en het vermogen complexe zaken hanteerbaar te maken, dat is de kracht van de medewerkers van NIMO.

NIMO beschikt over alle noodzakelijke certificeringen en keurmerken van project- en programmamanagement. Opleidingen met certificering worden uitsluitend uitgevoerd door trainers en coaches die zelf ook op dat gebied gecertificeerd zijn.

Wilt u vrijblijvend verkennen wat NIMO voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op. We adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.

88

VERSCHILLENDE TRAININGEN

+100

TEVREDEN KLANTEN

+1000

GECERTIFICEERDEN

+30

JAAR ERVARING

Simon Uithol

Senior Learning & Development Consultant

Mariska Budzelaar

Coördinator Learning Academy

Jannie de Groot

Financieel administrateur

Jos Peek

Senior trainer / Adviseur

Marieke Schuurman

Coördinator Learning Academy

Reinier de Koning

Senior trainer / Adviseur

Gerben Woelders

Trainer / Adviseur

Hans Treffers

COO

Bart Hoitink

CEO

Wil Hendrickx

Lead trainer / Adviseur

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA-C theorie

Aanmelden voor deze training

IPMA-D

Aanmelden voor deze training

Plannen en organiseren

Aanmelden voor deze training