banner

IPMA A/B/C pre-assessment

Doel

U wilt uw kennis en kwaliteiten toetsen aan een internationale standaard in project- en programmamanagement. Laten zien wat u als projectmanager in de loop der jaren aan kennis en ervaring hebt verworven. Certificering is dé manier om dit inzichtelijk te maken. De afgelopen jaren is de belangstelling daarvoor fors toegenomen. Vaak is één van de belangrijke vragen: heb ik genoeg in huis om me te laten certificeren?

Werkwijze

Een pre-assessment bestaat altijd uit drie gedeelten:

 • Voorbereiding
 • Analyse
 • Rapportage

Tijdens de voorbereiding brengt u díe aspecten van kennis, vaardigheden of ervaring in beeld die relevant zijn voor het niveau van de certificering. Afhankelijk van het type en het niveau van certificering is dit een kennistest, een projectervaringsoverzicht, een praktijktoets, een assessmentinterview of een combinatie hiervan.

 

NIMO is door de gedegen kennis van het vakgebied projectmanagement en de geldende certificeringseisen in staat deze toets in korte tijd uit te voeren, zodat u helder zicht krijgt op de kans  van slagen bij certificering. Ligt certificering nu nog niet voor de hand, dan biedt een pre-assessment aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling naar certificering.

Duur

Afhankelijk van de gekozen methodiek van certificering en het certificeerbare niveau beslaat het pre-assessment maximaal een halve dag.

  Investering

  • opleidingsprijs: 500,00
  • Totaal exclusief BTW: 500,00

  Is uw organisatie niet BTW-plichtig?

  Direct inschrijven voor een training

  GEGEVENS TRAINING

  Ik wil gebruik maken van de hotelovernachting
  Ik wil een optie nemen

  GEGEVENS DEELNEMER

  ORGANISATIE GEGEVENS

  PERSOONLIJKE/PRIVE GEGEVENS (VERPLICHT BIJ IPMA OPLEIDING)

  FACTUURGEGEVENS

  Heeft u specifieke vragen?

  contact

  Nog plaatsen beschikbaar bij

  AgilePM® Foundation

  Aanmelden voor deze training

  Plannen en organiseren

  Aanmelden voor deze training

  Projectmatig werken

  Aanmelden voor deze training