banner

IPMA A/B/C pre-assessment

Over het Pre-assessment

U wilt uw kennis en kwaliteiten toetsen aan een internationale standaard in project- en programmamanagement. Laten zien wat u als projectmanager in de loop der jaren aan kennis en ervaring hebt verworven.

 

Certificering is dé manier om dit inzichtelijk te maken. De afgelopen jaren is de belangstelling daarvoor fors toegenomen. De weg vinden in certificering is niet altijd eenvoudig.

 

NIMO adviseert personen en organisaties hoe deze weg afgelegd kan worden. Vaak is één van de belangrijke vragen: heb ik genoeg in huis om me te laten certificeren?

Certificering is een traject dat inspanning, tijd en geld vraagt. Is het wel zinvol eraan te beginnen? En leidt het niet tot onnodige demotivatie als uiteindelijk blijkt...? Het pre-assessment biedt het antwoord op deze  vragen.

Doelgroep

Het pre-assessment is bedoeld voor iedereen die in projecten werkt en antwoord wilt krijgen op de vraag of de kans van slagen bij certificeren realistisch is.

Doel en opzet

Het pre-assessment is een manier om vast te stellen of een kandidaat kan voldoen aan de vooraf vast- gestelde criteria. Het kan hierbij gaan om certificering voor:

 • IPMA-A, -B, -C of -D
 • PMI/PMP, CAPM
 • een organisatie specifieke normering

NIMO is door de gedegen kennis van het vakgebied projectmanagement en de geldende certificeringseisen in staat deze toets in korte tijd uit te voeren, zodat u helder zicht krijgt op de kans  van slagen bij certificering. Ligt certificering nu nog niet voor de hand, dan biedt een pre-assessment aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling naar certificering.

Afhankelijk van de gekozen methodiek van certificering en het niveau beslaat een pre-assessment maximaal een halve dag.

  Investering

  • Opleidingsprijs: 495,00
  • Totaal exclusief BTW: 495,00

  Is uw organisatie niet BTW-plichtig?

  Direct inschrijven voor een training

  GEGEVENS TRAINING

  Ik wil gebruik maken van de hotelovernachting
  Ik wil een optie nemen

  GEGEVENS DEELNEMER

  ORGANISATIE GEGEVENS

  PERSOONLIJKE/PRIVE GEGEVENS (VERPLICHT BIJ IPMA OPLEIDING)

  FACTUURGEGEVENS

  Ik accepteer de
  Ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen

  Heeft u specifieke vragen?

  contact

  Nog plaatsen beschikbaar bij

  IPMA-C theorie

  Aanmelden voor deze training

  IPMA-D

  Aanmelden voor deze training

  Plannen en organiseren

  Aanmelden voor deze training