banner

Combinatietraining Praktisch projectmanagement essentials - IPMA-D

 1. Nimo
 2. -
 3. Opleiding & Training
 4. -
 5. Combinatietraining Praktisch projectmanagement essentials - IPMA-D

Combinatietraining Praktisch projectmanagement essentials - IPMA-D

IPMA10

Over het traject Praktisch projectmanagement essentials en IPMA-D

Theorie en praktijk, ze horen allebei bij de groei in projectmanagement. Dit combinatie traject biedt het beste van de twee werelden. De training Praktisch projectmanagement essentials biedt u een uitstekende basis voor het opzetten en inrichten van minder complexe projecten in de praktijk en het leidinggeven aan de projectuitvoering. Kortom, handvatten waar u morgen mee aan de slag kunt.

 

Na een aantal maanden bewuste toepassing in de dagelijkse praktijk, sluit u het traject af met het behalen van een internationaal erkend certificaat. De opleiding IPMA-D zorgt ervoor dat u dit examen met succes gaat afleggen. De opleiding is klaar wanneer u geslaagd bent. Een mooie afronding van dit traject en een opstap naar een volgend level in uw carrière.

Doelgroep

(Aankomende) projectleiders die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van minder complexe projecten en/of verantwoordelijk zijn voor de aansturing van een deelproject binnen een complex project.

Opzet

Na inschrijving volgt u allereerst de training Praktisch projectmanagement essentials. U kunt kiezen welke van de geplande uitvoeringen u wilt volgen. Voor verdere informatie verwijzen we u naar de beschrijving van deze training. Deze training duurt vijf dagen.

 

Na afloop van deze training gaat u zich in de praktijk verder ontwikkelen aan de hand van een persoonlijk actieplan.

U sluit het traject af met de opleiding IPMA-D. Voor verdere informatie verwijzen we u naar de bijbehorende beschrijving. U heeft de keuze welke van de geplande uitvoeringen u wilt volgen, als het maar binnen een jaar na de laatste dag van de training is. Deze opleiding duurt vier dagen.

Examen en certificaat

Na afloop van de training Praktisch projectmanagement essentials ontvangt u een ‘bewijs van deelname’. Het persoonlijk actieplan bespreekt u met uw leidinggevende. Hij faciliteert en ondersteunt bij de toepassing in uw dagelijkse praktijk. Waardoor de training een optimaal rendement krijgt.

 

Bij de start van de opleiding IPMA-D kiest u uit 2 mogelijke examendata. Deze examendata liggen 1 tot 3 maanden na de laatste opleidingsdag. U bereidt zich voor op het examen door te oefenen op de IPMA e-learning site van NIMO. Zoveel als u wilt en nodig heeft tot het moment van examen Bij voldoende resultaat ontvangt u het internationaal erkende IPMA-D certificaat en mag u zich ‘Certified Project Management Associate’ noemen.

  Investering

  • Opleidingsprijs: 3925,00
  • Arrangement: 895,00
  • Materiaal: 385,00
  • Examen: 590,00
  • Totaal exclusief BTW: 5795,00

  Is uw organisatie niet BTW-plichtig?

  Direct inschrijven voor een training

  GEGEVENS TRAINING

  Ik wil gebruik maken van de hotelovernachting
  Ik wil een optie nemen

  GEGEVENS DEELNEMER

  ORGANISATIE GEGEVENS

  PERSOONLIJKE/PRIVE GEGEVENS (VERPLICHT BIJ IPMA OPLEIDING)

  FACTUURGEGEVENS

  Ik accepteer de
  Ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen

  Heeft u specifieke vragen?

  contact

  Nog plaatsen beschikbaar bij

  Managing Successful Programmes: MSP Foundation + Practitioner

  Aanmelden voor deze training

  Praktisch projectmanagement essentials

  Aanmelden voor deze training

  Projectmatig werken

  Aanmelden voor deze training