banner

Begeleiding hercertificering IPMA-C/-B/-A

 1. Nimo
 2. -
 3. Opleiding & Training
 4. -
 5. Begeleiding hercertificering IPMA-C/-B/-A

Begeleiding hercertificering IPMA-C/-B/-A

Over de begeleiding

Het IPMA-certificaat op Level C, B en A heeft een geldigheid van 5 jaar. Om voor hercertificering in aanmerking te komen moet u aantonen dat u nog steeds werkzaam bent in projecten, programma’s of portfolio’s op het betreffende niveau. U dient hiervoor ook referenties op te geven die kunnen worden benaderd. Bovendien moet u aantonen dat u zichzelf verder heeft ontwikkeld, en een bijdrage heeft geleverd aan professionalisering van project- programma- of portfoliomanagement van uw omgeving.

Doelgroep

Projectmanagers, programmamanagers en portfoliomanagers waarvan het IPMA Level C, -B of -A certificaat in de komende 12 maanden verloopt of recent is verlopen (maximaal 6 tot 12 maanden).

Doel en opzet

Deze begeleiding helpt u om het hercertificeringsproces succesvol te doorlopen. Tevens staat u stil bij de professionele ontwikkeling die u in de afgelopen vijf jaar (on)bewust heeft doorgemaakt, en welke vervolgstappen u kunt maken voor de komende periode.

In een werksessie van een dagdeel nemen we samen met u en andere deelnemers alle documenten door die voor hercertificering moeten worden aangeleverd. Vervolgens gaat u aan de slag met het invullen van een aantal onderdelen in de ter beschikking gestelde templates. De trainer geeft u direct feedback voor verdere verbetering. Naast een goede start met ingevulde documenten, gaat u naar huis met instructies voor de vervolgstappen; vervolgens wordt u door de trainer verder begeleid via mailwisseling. Ook krijgt u praktische handvatten voor uw verdere professionele ontwikkeling.

Voorbereiding en tijdsbelasting

Ter voorbereiding kunt u de templates en invulinstructie downloaden. De totale tijdsbelasting inclusief de werksessie is 8 tot 16 uur.

praktische informatie

Locatie NIMO.

  Investering

  • Opleidingsprijs: 690,00
  • Totaal exclusief BTW: 690,00

  Is uw organisatie niet BTW-plichtig?

  Direct inschrijven voor een training

  GEGEVENS TRAINING

  Ik wil gebruik maken van de hotelovernachting
  Ik wil een optie nemen

  GEGEVENS DEELNEMER

  ORGANISATIE GEGEVENS

  PERSOONLIJKE/PRIVE GEGEVENS (VERPLICHT BIJ IPMA OPLEIDING)

  FACTUURGEGEVENS

  Ik accepteer de
  Ik wil de nieuwsbrief graag ontvangen

  Heeft u specifieke vragen?

  contact

  Nog plaatsen beschikbaar bij

  Praktisch projectmanagement

  Aanmelden voor deze training

  IPMA-C theorie

  Aanmelden voor deze training