Summer School IPMA niveau D/C

Summer School IPMA niveau D/C

Voor iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van competenties in projectmanagement, is er goed nieuws: deze zomer biedt NIMO een online Summer School aan voor IPMA niveau D en C Theorie.

De Summer School biedt jou een unieke gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, je vaardigheden te verbeteren en te genieten van een leerzame vakantieperiode. Je doet waardevolle kennis op in het vakgebied projectmanagement die je direct na je vakantie kunt toepassen in de praktijk.

“Professionaliseren én behalen van je persoonlijke IPMA-certificaat in de zomervakantie.”

Door het volgen van deze opleiding leer je op een professionele manier naar projecten te kijken. Je wordt opgeleid in de competenties die nodig zijn voor het behalen van het IPMA niveau D of C Theorie examen. Je laat hiermee zien dat je over goede theoretische kennis van projectmanagement beschikt.

Je hebt de mogelijkheid om te leren van een IPMA-gecertificeerde en ervaren NIMO-trainer, Wil Hendrickx, die jou begeleidt en ondersteunt tijdens het leerproces in de zomerperiode.

Na afloop van de online Summer School leg je het IPMA niveau D of C Theorie-examen af.

Voor wie is de opleiding bedoeld?
Voor projectmanagers die zichzelf een voorsprong willen geven en met een IPMA certificaat willen kunnen aantonen in staat te zijn projecten te leiden. Er gelden geen specifieke toelatingseisen.

Hoe is de opleiding opgebouwd?
De opleiding bestaat uit 7 (voor niveau D) of 9 (voor niveau C) online sessies. Tussen deze sessies oefen je in de online leeromgeving de aangereikte theorie, zodat je jezelf goed voorbereidt op het IPMA examen.

Welke onderwerpen komen o.a. aan bod?
• Integraal toepassen van alle IPMA competenties;
• Herkennen van situaties die zich voordoen in projecten en deze plaatsen in de theorie;
• Eigenmaken van theoretische modellen en methodieken die in projecten breed kunnen worden toegepast.

“Ontwikkel jezelf, verbeter je vaardigheden én geniet van een leerzame vakantieperiode.”

Een IPMA certificering biedt jou het enige projectmanagement certificaat dat volop aandacht heeft voor de competentieontwikkeling van jouw persoonlijk leiderschap en bedrijfskundig inzicht. Dus als je deze zomer je competenties wilt verbeteren en je theoretische kennis wilt verbreden en verdiepen in projectmanagement, dan is de online Summer School van NIMO de perfecte keuze voor jou.

Neem de volgende stap naar het ontwikkelen van je competenties in het vakgebied van projectmanagement. Download de brochure en schrijf je in!

Schrijf je direct in: