\ IPMA niveau D Summer School | NIMO
Home Events IPMA niveau D Summer School

IPMA niveau D Summer School

IPMA niveau D als zinvolle invulling van je zomerperiode. Door te leren in de vakantie, kun je jezelf een voorsprong geven en jezelf verder professionaliseren op het gebied van projectmanagement. De IPMA niveau D Summer School biedt een unieke gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, je vaardigheden te verbeteren en te genieten van een leerzame vakantieperiode!

IPMA-D is een examengerichte opleiding, inclusief het bijbehorende, internationaal erkende certificaat. De opleiding biedt je een volledig beeld van alle “harde” en “zachte” projectmanagementcompetenties: van planning en risicomanagement tot leidinggeven, onderhandelen en conflictmanagement. Je leert alle onderdelen van de IPMA Individual Competence Baseline grondig kennen en ontdekt welke rol ze spelen in je eigen praktijk en die van de andere deelnemers.

De opleiding sluit af met het officiële examen dat je samen met andere NIMO-deelnemers aflegt. Wanneer je hiervoor slaagt mag je jezelf Certified Project Management Associate noemen. IPMA niveau D certificering vormt een stevige basis voor verdere groei in het vak van projectmanagement.

Schrijf je hieronder direct in voor deze opleiding:

Datum

07 juli 2023

Locatie

Online
Categorie