\ IPMA niveau C theorie Summer School | NIMO
Home Events IPMA niveau C theorie Summer School

IPMA niveau C theorie Summer School

IPMA niveau C theorie als zinvolle invulling van je zomerperiode. Door te leren in de vakantie, kun je jezelf een voorsprong geven en jezelf verder professionaliseren op het gebied van projectmanagement. De IPMA niveau C theorie Summer School biedt een unieke gelegenheid om jezelf te ontwikkelen, je vaardigheden te verbeteren en te genieten van een leerzame vakantieperiode!

Deze opleiding is de eerste van twee stappen op weg naar volledige IPMA-C certificering. In intensieve opleidingsdagen ontwikkel je, op zeer praktijkgerichte wijze, zowel de harde als zachte aspecten van projectmanagement, volgens de richtlijnen van de International Project Management Association. Je ervaart hoe andere deelnemers in hun praktijk daarmee te maken hebben en deelt je eigen ervaringen. Vervolgens bereid je je, met behulp van boek, opleidingsmap en de oefenvragen in onze online leeromgeving ANIMO, grondig voor op het officiële theorie-examen IPMA niveau C. Wanneer je slaagt ontvang je het IPMA niveau C deelcertificaat theorie.

Met dit certificaat op zak kun je, bij voldoende praktijkervaring, direct de tweede stap zetten: de praktijkcertificering. Hiervoor biedt NIMO een specifiek begeleidingstraject.

Schrijf je hieronder direct in voor deze opleiding:

Datum

07 juli 2023

Locatie

Online
Categorie