banner

Vacature (medior) Learning & Development consultant

  1. Nimo
  2. -
  3. Werken bij NIMO
  4. -
  5. Vacature (medior) Learning & Development consultant

Vacature Learning & Development consultant

Vind je het leuk om te werken voor verschillende klanten en haal je je energie uit het ontwikkelen van mensen op verschillende niveaus in de organisatie? Dan is deze functie van (medior) Learning & Development consultant iets voor jou!

 

Bij NIMO ontwerpen we ontwikkeltrajecten voor onze klanten in alle sectoren, van MKB tot multinationals, van gemeente tot Rijksoverheid, van museum tot NGO; altijd met ons specialisme: ontwikkelaar in projectmanagement.

 

Door een toenemende vraag naar ondersteuning en advies bij het ontwerpen van ontwikkeltrajecten wordt de rol van Learning & Development consultant steeds belangrijker en gewaardeerd door onze klanten. We zijn daarom op zoek naar extra ondersteuning en uitbreiding van ons L&D team.

 

Welke werkzaamheden ga je uitvoeren?

Je ondersteunt het L&D team van NIMO om samen een ontwikkeltraject voor de klant te ontwerpen. Na het ontwerpen van het traject zorg jij voor de voorbereiding en coördinatie van het traject. Dit doe je door samen te werken met de trainers en door het ontwikkelen en voorbereiden van de trainingsmaterialen (zoals presentaties, webinars, handleidingen, werkboeken, formulieren en online e-learning modules). Je bewaakt de planning en houdt de klant op de hoogte van de voortgang, de (evaluatie)resultaten en de impact van het traject. Je bouwt een langdurige relatie op met het team bij de klant en je bent voor de klant het eerste aanspreekpunt voor praktische en inhoudelijke vragen.

Je maakt deel uit van het L&D team van NIMO en de teams bij onze klanten (o.a. HR, Talentmanagement en L&D). Je werkt direct samen met de senior Learning & Development consultants en de trainers, adviseurs en vaste freelancers van NIMO.

Wie zoeken wij voor deze veelzijdige functie?

We vinden het belangrijk dat je bij vorige werkgevers ervaring hebt opgedaan in het leren en ontwikkelen van mensen en het onderhouden van relaties met klanten. Je hebt sterke affiniteit met projectmatig werken en projectmanagement. Je moet in staat zijn om makkelijk te schakelen van werkomgeving, want de ene dag werk je voor een waterschap of gemeente en de andere dag ben je in gesprek bij een organisatie voor ontwikkelingssamenwerking of een groot internationaal bouwbedrijf.

Voor een goede aansluiting bij het L&D team van NIMO neem je een uniek kennis- of ervaringsgebied mee, zodat je voor NIMO en de teams bij onze klanten direct van toegevoegde waarde kunt zijn.

Welk profiel kenmerkt jou als Learning & Development consultant?

Je hebt een oprechte interesse in wat de klant beweegt en je toont belangstelling op persoonlijk vlak. Je bent bereid om de handen uit de mouwen te steken en samen met het L&D team het verschil te maken voor de klant.

Je biedt graag ondersteuning, brengt vernieuwende ideeën in en je toont initiatief. Je durft te zeggen wat je vindt en denkt vanuit jouw professionele rol als adviseur voor de klant. Je bent niet snel tevreden en je wilt graag dingen beter doen dan de vorige keer. Daarbij werk je gestructureerd en secuur.

Ook vind je het geen probleem om veel km’s te maken (binnen NL), want je werkt vaker op locatie bij de klant dan op kantoor bij NIMO in Soesterberg.

Jouw ervaring en kwaliteiten zijn op HBO/WO werk- en denkniveau, een zelfstandige en vooral praktische instelling is hierbij een vereiste. Verder beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Ook ben je bedreven in het werken met Office 365.

Wat wij jouw kunnen bieden?

Vanzelfsprekend bieden wij jou als (medior) Learning & Development consultant een marktconform salaris en faciliteren wij je om je werk goed te kunnen doen. Je krijgt de beschikking over een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak.

Wij bieden je een jaarcontract voor min. 32 uur per week, met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Solliciteren?

Stuur je CV en motivatie uiterlijk vóór 31 december a.s. naar mail@nimo.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Simon Uithol (senior L&D consultant, via s.uithol@nimo.nl). Ons kantoor is bereikbaar via telefoonnummer 033 – 472 0073.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Heeft u specifieke vragen?

contact

Nog plaatsen beschikbaar bij

IPMA - examentraining

19/02/2018

12/03/2018

10/04/2018

17/05/2018

Aanmelden voor deze training

IPMA - projectmanagement - basis

02/02/2018

15/06/2018

20/11/2018

Aanmelden voor deze training

Managing Successful Programmes: MSP Foundation

06/02/2018

07/05/2018

03/09/2018

Aanmelden voor deze training